Ve Fenerbahçe sahne alıyor

Sarı-lacivertliler bu sezon ilk maçına bu akşam çıkacak. Romanya’nın Juventus Bükreş takımıyla Düzce Stadı’nda karşılaşacak olan Fenerbahçe’de yeni transferlerin de forma giymesi bekleniyor.

Ve Fenerbahçe sahne alıyor
08 Temmuz 2017 - 13:08

Aykut Kocaman’ı teknik direktörlük koltuğuna getirdikten sonra Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar ve Carlos Kameni ile takımı güçlendiren Fenerbahçe, sezonun ilk maçına bugün çıkıyor. 

Düzce Stadı’nda saat 18.00’de başlayacak müsabaka D Smart tarafından naklen yayınlanacak.

İstanbul’da kendi tesislerinde açtığı yeni sezonda çalışmalarının ikinci bölümünü Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdüren sarı-lacivertliler kamp buradaki son günlerinde Romanya’nın Juventus Bükreş takımıyla hazırlık maçında karşı karşıya geliyor.

RAKİPLER DİŞLİ

11 Temmuz Salı günü İsviçre’nin Lozan şehrine hareket edecek olan Fenerbahçe, 19 Temmuz Çarşamba gününe kadar burada kamp yapacak ve bu süre zarfında toplamda  4 hazırlık maçı oynayacak. Takımımız, sırasıyla 12 Temmuz Çarşamba günü Portekiz’in Sporting Lizbon CP, 15 Temmuz Cumartesi günü Fransa’nın Olympique Marsilya, 17 Temmuz Pazartesi günü İspanya’nın Athletic Club Bilbao ve 19 Temmuz Çarşamba günü Fransa’nın AS Monaco takımlarıyla karşılaşacak.

Sarı-lacivertiler, yeni sezonun ilk resmi karşılaşmasında ise  27 Temmuz 2017 tarihinde UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk sınavında sahaya çıkacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum