Ve Pepe'de mutlu son

Beşiktaş Pepe’de mutlu sona ulaştı. Bir süredir büyük uğraş verdiği yıldız oyuncu için Portekiz’de bulunan yöneticiler, bu transfere son noktayı koydu. Ve Portekizli futbolcuyla 2+1 yıllık anlaşma sağladı.

04 Temmuz 2017 - 17:17

Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş bu sene yer alacağı Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir yerlere gelmek için önemli atılımlar yapmaya devam ediyor. Siyah-beyazlı takım son olarak Real Madrid ile yollarını ayıran Portekiz’in ünlü yıldızı Pepe ile anlaşma sağladı. 

Şimdi Beşiktaş taraftarı yeni transfer Pepe'nin Türkiye'ye gelişini heyecanla beklemeye başladı. 

Portekiz’de futbolcu ile son görüşmeleri yapan Beşiktaş yöneticisi Umut Güner gün içinde, Pepe ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Güner, “Bu transferini bitirip döneriz” açıklamasıyla taraftarlara müjdeyi vermişti.

Bu arada Fanatik’in haberine göre, anlaşma sağlanan yıldız oyuncunun, Beşiktaş transfer komitesi Umut Güner, Ali Naibi, Şafak Yazıcı Lizbon'da menajer Ahmet Bulut ile birlikte özel uçakla İstanbula getirileceği iddia edildi. 

Pepe’nin bu akşam saatlerinde Lizbon'a geleceği, ardından İstanbul yolculuğu için geliş planı yapılacağı öğrenildi.

YILLIK 4.5 MİLYON EURO

34 yaşındaki stoper Beşiktaş'la 2+1 yıllığına anlaşmaya vardı. Portekizli yıldız  siyah-beyazlı kulüpten yıllık 4.5 milyon euro garanti ücret alacak. Ayrıca imza parası olarak da tecrübeli futbolcuya 1.5 milyon euro ödeneceği öğrenildi. 

Pepe takımın aldığı puan başına da 4 bin euro elde edecek. Portekizli’nin  sözleşmesinde birçok bonusların da yer aldığı öğrenildi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum