Vedat Muriqi: adımı altın harflerle yazdıracağım

24 yaşındaki golcü futbolcu, "Fenerbahçe'ye adımı altın harflerle yazdıracağım. Takım adına konuşmak gerekirse, ilk geldiğimden beri çok iyi uyum sağladığım düşünüyorum. Abilerim, kardeşlerim çok yardımcı oldular. Elimden geldiğince, bu camia için herşeyimi vereceğim. İlk geldiğimde de söylemiştim, adımı altın harflerle yazdıracağım." yorumunda bulundu.

Vedat Muriqi: adımı altın harflerle yazdıracağım
22 Temmuz 2019 - 22:13 - Güncelleme: 23 Temmuz 2019 - 20:51

Fenerbahçe'nin Wolfsburg ile 1-1 berabere kaldığı hazırlık maçında sarı-lacivertli takımın tek golünü kaydeden Vedat Muriqi karşılaşma sonrası basına açıklamalarda bulundu.

Kosovalı golcü, Fenerbahçe'nin Avusturya kampında Wolfsburg ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı mücadele sonrası takımının tek golünü kaydeden Vedat Muriqi, basına açıklamalarda bulundu.

24 yaşındaki golcü futbolcu, "Fenerbahçe'ye adımı altın harflerle yazdıracağım. Takım adına konuşmak gerekirse, ilk geldiğimden beri çok iyi uyum sağladığım düşünüyorum. Abilerim, kardeşlerim çok yardımcı oldular. Elimden geldiğince, bu camia için herşeyimi vereceğim. İlk geldiğimde de söylemiştim, adımı altın harflerle yazdıracağım." yorumunda bulundu.

Vedat Muriqi, konuşmasının devamında Wolfsburg maçını değerlendirirken, "Bundesliga'nın en önemli takımlarından birisi. Onlar daha hazırdı, 6. hazırlık maçıydı. İlk 15 dakika tutuk başladık ama sonra biz de kendi hünerlerimizi gösterdik. Önümüzde Hertha Berlin maçı var, ona hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

"Çoğunu tanıyordum"

Sarı-lacivertli golcü konuşmasının sonunda takıma adapte olduğunu aktarırken, "Takıma adapte oldum diyebilirim zaten çoğunu tanıyordum. Yaklaşık 3 haftadır buradayım. İnşallah bu camiada güzel şeyler başarcağımı düşünüyorum. Sezon başları futbolcular için yorucu geçiyor ama bu bizim için iyi oluyor, karşılığını kat kat alacağımızı düşünüyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Vedat Muriqi Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında da sarı-lacivertli takımın iki golünü kaydetmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum