Vedat Muriqi: Gençlerbirliği maçında telafi edeceğiz

Göztepe karşısında ikinci yarı oyuna giren ve Rodriguez'in attığı golün pasını veren Vedat Muriqi maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Vedat Muriqi: Gençlerbirliği maçında telafi edeceğiz
30 Kasım 2019 - 21:58 - Güncelleme: 02 Aralık 2019 - 13:43

Geçirdiği sakatlığın ardından Göztepe karşısında ikinci yarı oyuna giren ve Rodriguez'in attığı golün pasını veren Vedat Muriqi maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Vedat şöyle konuştu:

"Skora katkı yapmak bir hücum oyuncusu için her zaman iyidir. Asistlerle ve gollerle takımıma ne kadar katkı verirsem mutlu olurum. Bu maçta beraberlikle yetinmek zorunda kaldık, Gençlerbirliği maçında telafi edeceğiz."

Sağlık ekibimize çok teşekkür ediyorum, normalde 5-6 hafta sürecekti sakatlığım. Yine hafif hafif ağrılarım var ama takımla birlikte olmak istedim. Mutluyum şu an, ağrılarım azaldı. Önümüzdeki hafta daha iyi olacağım. Bandaj olmasa oynayamam.

"Hafif ağrılarım var ama geçen haftaya nazaran bu maçta daha kötü olma riski azaldığı için takımla birlikte olmak istedim. 90 dakikayı çıkaracak durumda değildim. Son 30 dakikada girmeme rağmen nefes nefese kaldım. 25 gündür takımla çalışmadım çünkü."



YORUMLAR

  • 0 Yorum