Vedat Muriqi ilk kez konuştu

Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi, Fenerbahçe taraftarına mesaj yollarken, Lazio'ya transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Vedat Muriqi ilk kez konuştu
13 Eylül 2020 - 13:35 - Güncelleme: 13 Eylül 2020 - 16:06
Fenerbahçe'de n Lazio'ya transfer olan ve İtalya yolculuğu öncesi açıklamalarda bulunan Vedat Muriqi, hedeflerini anlattı ve Fenerbahçe taraftarına mesaj yolladı.

Vedat Muriqi, Lazio'nun teklifini ve kabul etmesinin nedenlerini anlatırken 'Değişik duygular içerisindeyim ilk defa Türkiye'den ayrılacağım inşallah hakkımda hayırlısı olur. Hem Türkiye'yi hem Kosova'yı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Yeni bir takıma gidiyorum inşallah burada başarılı olacağım ve sonra da mega kulüplerde oynamak isterim ama şu anda Lazio için her şeyimi vereceğim. Lazio beni çok istedi, onların stiline de uygunum. Sezonun çoğu maçı çift forvet oynuyorlar. Benim tipimde santrafor aradıklarını söylediler ben de kabul ettim' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe taraftarına da bir mesaj gönderen Muriqi, 'Fenerbahçe taraftarı haklarını helal etsin. Gönül isterdi ki şampiyonluk yaşayıp ayrılmak umarım Fenerbahçe taraftarıyla önümüzdeki yıllarda yeniden karşılaşırız' şeklinde konuştu.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum