Victor Nelsson ayrılıyor mu?

Bu sezon şampiyon olmak isteyen sarı kırmızılılar, birçok yıldız transfere imza attı. Bunun yanı sıra Nicolo Zaniolo'nun takımdan ayrılmasıyla, gözler teklif gelen diğer oyunculara çevrildi. Daha önce gelen tekliflerin yeterli bulunmadığı Victor Nelsson için Galatasaray'a dev bir teklif geldi.

Victor Nelsson ayrılıyor mu?
20 Ağustos 2023 - 08:00
Trendyol Süper Lig'de transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor.

Bu sezon şampiyon olmak isteyen sarı kırmızılılar, birçok yıldız transfere imza attı. Bunun yanı sıra Nicolo Zaniolo'nun takımdan ayrılmasıyla, gözler teklif gelen diğer oyunculara çevrildi.

Daha önce gelen tekliflerin yeterli bulunmadığı Victor Nelsson için Galatasaray'a dev bir teklif geldi.

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-kırmızılılarda Ramos iddiaları gündeme geldikten sonra takımdan ayrılması gündeme gelen yıldız oyuncu için İngilizler oldukça ısrarcı.

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham yıldız isim ile ilgileniyordu. Londra ekibi geçtkiğimiz günlerde Nelsson'a 15 milyon Euro'luk teklifte bulundu. Ancak bu teklif Galatasaray Yönetimi tarafından reddedildi.

Nottingham Forrest ise 18+4 milyon Euro'luk teklifle Galatasaray'ın kapısını çaldı. Kurmaylar bu teklifi yeterli bulmadı. Sarı-Kırmızılılar İngiliz kulübünden rakamın daha da artırılmasını istedi. Cimbom, Danimarkalı stoperi 25 milyon Euro'dan aşağıya satmayı düşünmüyor.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum