Vida için Kiev'den açıklama

Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Dinamo Kiev'in Hırvat stoperi Domagoj Vida ve transferi hakkında kulübü Dinamo Kiev önemli açıklamalarda bulundu.

Vida için Kiev'den açıklama
17 Ağustos 2017 - 16:20

Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Dinamo Kiev'in Hırvat stoperi Domagoj Vida ve transferi hakkında Dinamo Kiev teknik direktörü Aleksandr Khatskevich oynayacakları UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Khatskevich, Vida'nın ayrılmak istemesine rağmen, gerçek bir profesyonel gibi davrandığını belirterek şunları söyledi: "Vida transfer görüşmelerini sürdürüyor, yeni kontratı için pazarlık yapıyor. Ancak gerçek, o bir profesyonel. Bana geldi ve maç için hazır olduğunu söyledi. İlk olarak da psikolojik olarak hazır olduğunu belirtti. Bazı problemleri vardı, ancak şu anda o hazır. Diğer 18 oyuncumuz gibi o da kadroda" dedi. 

"En iyi teklifi Beşiktaş yaptı"

Daha önceden Beşiktaş'a transfer olmak istediğini kulübe bildiren Vida'nın kulüp yetkililerine "Kariyerimde imzalayabileceğim en iyi kontrat bu dönemde olur. Şu ana kadar en iyi teklifi Beşiktaş yaptı. Bonservisim konusunda bana kolaylık sağlanmasını talep ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum