Vida transferi devre arasına kaldı

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Hırvat stoper Domagoj Vida transferi, oyuncunun kulübü Dinamo Kiev'in yüksek bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle devre arasına kaldı.

Vida transferi devre arasına kaldı
06 Eylül 2017 - 21:17

Beşiktaş, yaklaşık 1 aydır peşinde olduğu Hırvat stoper Domagoj Vida'nın transferini devre arasında tamamlayacak. 

Oyuncunun transferi için Dinamo Kiev ile görüşen Beşiktaş en son Ukrayna ekibine Denys Boyko ve 1 milyon euro teklif etmişti. Dinamo Kiev ise sözleşmesi Ocak ayında bitecek oyuncu için Beşiktaş'tan önce 2.5 milyon euro, sonra 4 milyon euro talep etmesi üzerine görüşmeler sonlandırıldı.

Siyah beyazlılar 4 ay sonra serbest kalacak ve ön protokol imzaladığı Vida için ocak ayına kadar bekleyecek. Ocak ayında sözleşmesi sona eren oyuncu bedelsiz olarak Beşiktaş'ın kadrosuna katılacak. 

Beşiktaş devre arasından sonra Vida'yı transfer ederse, Beşiktaş da eğer ocak ayından itibaren Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ederse Vida, Beşiktaş formasıyla Şampiyonlar Ligi maçlarında görev alabilecek. Ancak Beşiktaş, ocak ayından itibaren yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam ederse Vida Dinamo Kiev formasıyla UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edeceği için bu maçlarda forma giyemeyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum