Vida, UEFA listesine eklendi

Dinamo Kiev'in Hırvat stoperi Vida, Dinamo Kiev tarafından UEFA listesine eklendi. Beşiktaş, sezonun 5. transferi olacak olan Vida'yı devre arasında kadroya katacak.

Vida, UEFA listesine eklendi
04 Eylül 2017 - 22:53 - Güncelleme: 04 Eylül 2017 - 23:04

Dinamo Kiev'in Hırvat stoperi Vida, Dinamo Kiev tarafından UEFA listesine eklendi. Beşiktaş, sezonun 5. transferi olacak olan Vida'yı devre arasında kadroya katacak. Beşiktaş'ın Ocak ayında serbest kalacak olan Vida'ya bonservis konusunda tutumlu davranması, Kiev yönetimi tarafından olumsuz karşılandı. Vida'yı 2,5 milyon euro'dan ucuza satmak istemeyen Kiev yönetimi, Ocak ayına dek oyuncuyu kadroda tutmaya karar verdi.

Dinamo Kiev, Hırvat stoperi UEFA listesine ekledi. Vida, Ocak ayına dek Dinamo Kiev forması giyecek ve UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyebilecek. Hırvatistan milli takımında ilk 11'de oynayan yıldız oyuncu, Beşiktaş'ın Ocak ayındaki UEFA oyuncu listesine dahil edilemeyecek.


Marcelo'nun satışı sonrasında sol stoperde sıkıntı yaşayan Siyah Beyazlılar, Vida'dan Avrupa maçlarında faydalanamayacak. Beşiktaş bu nedenle Avrupa maçlarında Tosiç'i oynatacak. Şenol Güneş'in ısrarla istediği Vida, Ocak ayından itibaren Beşiktaş'ın lig ve Türkiye Kupası maçlarında forma giyebilecek.

Beşiktaş, bu sezon PepeNegredoLensMedel ve Orkan gibi önemli oyuncuları kadrosuna kattı. Vida transferi konusunda kararlı olan Fikret Orman, devreye dek herhangi bir stopere bonservis bedeli ödememe konusunda kararlı. Real Madrid ile sözleşmesi biten Pepe de bonservis bedeli ödenmeden transfer edilmişti.

Beşiktaş bu sezon Pepe dışındaki hiçbir futbolcusunu henüz ilk 11'e monte etmedi. Şenol Güneş, milli maç arasında Beşiktaş kadrosunda yeniliğe gitmek için planlar yaptı. Yeni transferlerin milli maç arasının ardından ilk 11'deki yerini alacağı tahmin ediliyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum