Villarreal - Juventus muhtemel 11'ler

Villarreal ile Juventus, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Villarreal - Juventus muhtemel 11'ler
22 Şubat 2022 - 03:52
Villarreal ile Juventus, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşı karşıya gelecek.

El Madrigal'de oynanacak karşılaşma 23.00'da başlayacak ve Exxen'den naklen yayınlanacak.

Villarreal - Juventus muhtemel 11'ler

Villarreal: Asenjo, Aurier, Mandi, Torres, Estupinan, Pino, Parejo, Iborra, Trigueros, Celso, Groeneveld

Juventus: Szczesny, Cuadrado, Ligt, Sandro, Pellegrini, Zakaria, Locatelli Rabiot, Dybala, Morta, Vlahovic

Takımların son durumu

Aralık ayında çıkışa geçen Villarreal, o dönemden sonra 10 maçta tam 7 galibiyet, 2 beraberlikle 23 puan topladı ve La Liga'da 6. sıraya kadar yükseldi. Şampiyonlar Ligi'nde ise Manchester United'ın 11 puanla lider olduğu grupta 10 puanla ikinci sıraya yerleşti. Atalanta ve Young Boys'u geride bırakarak son 16 biletini cebine koydu.

Sancılı süreç

Sezon başında Cristiano Ronaldo ve Pirlo ile yollarını ayıran ve takımın başına da Allegri'yi getiren Juventus, yeniden yapılanma dönemine girdi. Ancak bu süreç beklenenden çok daha fazla sancılı oldu. Ligde 26 maçta yalnızca 13 galibiyet alabildiler. Yine de Şampiyonlar Ligi'nde ortaya koydukları performans takdir edilesiydi. Grupta 6 maçta 15 puanla Chelsea'nin önünde zirveye oturdular.

Tek maç Villarreal'in

Villarreal ile Juventus, tarih boyunca bir kez kozlarını paylaştı. Torino'daki hazırlık maçını Villarreal 4-1'lik skorla kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum