Visca'dan itiraf: "Bireysel olarak kötü hissediyorum"

Trabzonspor'da sabah gerçekleşen antrenmanın öncesinde Bosnalı yıldız Edin Visca, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Visca'dan itiraf: "Bireysel olarak kötü hissediyorum"
26 Ekim 2023 - 14:22 - Güncelleme: 26 Ekim 2023 - 14:23
Trabzonspor'un sabah gerçekleşen antrenmanından önce basın mensuplarının karşısına çıkan Edin Visca, takım ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Edin Visca'nın öne çıkan açıklamaları;

"Avcı pozitif enerji getirdi"

"Her değişiklik zor oluyor. Abdullah hoca geldiğinde hemen o eski günleri anlattı bize. 10 gün içinde 4-5 toplantı, analiz yaptık. Hoca, hem savunma hem hücumda pozitif enerji getirdi. Kötü bir başlangıç yaptığımızın farkındayız. Bireysel olarak hatalarımız vardı. 10 gün içinde konuştuk, analiz de yaptık. Şimdi önümüzdeki antrenmanlarda, maçlarda en iyi şekilde hocanın bizden istediklerini beraber yapmaya çalışacağız."

"Bireysel olarak kötü hissediyorum"

 "Bireysel olarak kötü hissediyorum. Türkiye'de üst üste 9 sene Avrupa kupalarında da oynadım. Üzücü bir süreçteyiz. Bireysel olarak ders çalıştım. Kötü maçlarda ben de kötü performans verdim. Bu sezonu ben de geçen sezon gibi geçirmek istemiyorum. Bu sezon en azından ilk 4 içinde bitirmek, kupa kazanmak istiyoruz. Eski günleri yaşamak, burada kupa kaldırmak istiyorum. Taraftarların tribünü doldurmasını istiyorum. Maçlardan 4-5 gün önce soruyorum, taraftarlar geliyor mu? Ne kadar bilet satıldı? Kötü sezon yaşadık, az taraftar görünce kötü hissediyorum. Ama biz bir maç kazandık, bir seri yakalamak, stadı doldurmak, hedefe gitmek istiyoruz. İnşallah bu sezon iyi geçecek."

YORUMLAR

  • 0 Yorum