Vitor Pereira: 'Doğru yerde olursam sihir yaratabilirim'

Premier League ekibi Wolverhampton'da gösterdiği performansla dikkat çeken Vitor Pereira açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira: 'Doğru yerde olursam sihir yaratabilirim'
02 Mayıs 2025 - 18:26 - Güncelleme: 02 Mayıs 2025 - 18:27
Wolverhampton Teknik Direktörü Vitor Pereira, İngiliz basınına açıklamalar yaptı.

İşte Vitor Pereira'nın sözleri;

Üçüncü ligde oynadım ama bu sayede üniversiteye gittim, araba aldım, kıyafet aldım. 16 yaşımdan sonra ailemden hiç para istemedim. Cumartesileri plajda cankurtaranlık yaptım. Güneş vardı, insanları kurtarıyordum. İyi para alıyordum.

Tutku ve bağımlılık

Bu işte çok fazla fedakarlık var. Aile hayatı kurmak çok zor. Çoğu zaman yalnız acı çekiyoruz. Bazen depresyonun eşiğindeyiz. Bu rekabet benim için bir tür bağımlılık. Tutku ve bağımlılık. Onsuz yaşayamam. Bir ay geçsin, hemen gerginleşiyorum. Hiçbir şeyden keyif alamıyorum.

Futbol bunun yanında hiç

Brezilya'ya gittim, Corinthians'a. Orada Flamengo ve Corinthians gibi milyonlarca taraftarı olan takımlar var. Basın bana 'baskı hissediyor musun?' diye sorduğunda dedim ki: Babam kanserken, kardeşim ölürken, annem ağlarken hissettiğim şey baskıydı. Futbol bunun yanında hiç.

Sihir yaratabilirim

Her zaman daha iyisini yapabileceğime inanıyorum. Doğru yerde olursam sihir yaratabilirim. Buna inanın.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum