Vitor Pereira'nın kadro tercihi

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira'nın kadro tercihleri yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Vitor Pereira'nın kadro tercihi
04 Temmuz 2021 - 13:02
Portekizli hoca için öncelik sonuç alıp, ardından oyunu inşa etmek. Pereira bu çerçevede ilk sezonunda olduğu gibi maç kazanmaya ve gol yememeye öncelik verecek. Bunun için de Luiz Gustavo büyük önem taşıyor.

Savunmanın önünde yer alacak Brezilyalı oyuncu, Pereira’nın önceki sezonunda Josef de Souza’nın üstlendiği gibi kritik bir görevi yerine getirecek.

Emre Belözoğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte 11'den kesilen ve hamle oyuncusu kimliğine bürünen Luiz Gustavo, Belözoğlu'nun yeni sezon planları arasında yer almıyordu.

Kadroyu beğendi, hücum takviyesi istedi

Vitor Pereira mevcut kadroyu inceledi ve genel anlamda beğendi. Doğal olarak eksik yerlere bazı takviyeler istese de diğer görüşülen teknik adamlar gibi yönetimden fazla oyuncu talebinde bulunmadı. Özellikle hücum hattına yapılacak takviye ile mevcut kadroyu şampiyon yapabileceğini ifade etti.

Erol Bulut’tan daha farklı bir çalışma stili olan Pereira tüm çalışmaları topla yaptırmaya özen gösteriyor. Takımı kondisyon salonuna sokmayı sevmeyen ve bu yöntemi sebebiyle de ilk döneminde eleştirilen Portekizli teknik adam kondisyon çalışmalarına çok fazla inanmıyor. Ağır antrenmanlar yaptırmıyor. Oyuncuların topla çalışmasının daha faydalı olduğunu düşünüyor. (Skorer)

YORUMLAR

  • 0 Yorum