Vitor Pereira ve Giuliano AFC Şampiyonlar Ligi'ne veda etti

2015-2016 Sezonu'nda Fenerbahçe'yi çalıştıran Vitor Pereira yönetimindeki Çin ekibi Shanghai SIPG ile giuliano'nun forma giydiği Suudi Arabistan'dan Al Nassr AFC Asya Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde veda etti.

Vitor Pereira ve Giuliano AFC Şampiyonlar Ligi'ne veda etti
18 Eylül 2019 - 01:03 - Güncelleme: 18 Eylül 2019 - 01:25

2015-2016 Sezonu'nda Fenerbahçe'yi çalıştıran Vitor Pereira yönetimindeki Çin ekibi Shanghai SIPG, AFC Asya Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde veda etti.

Geçtiğimiz sezon hem Çin Süper Ligi'ni hem de Çin Süper Kupası'nı kazanan ve kadrosunda Brezilyalı Oscar'la Avusturyalı Marko Arnautovic'i bulunduran Shanghai SIPG ilk maçta kendi sahasında 2-2 berabere kaldığı Japon ekibi Red Urawa Diamonds'la rövanşta da 1-1 berabere kalarak kupadan elendi.

Giuliano'lu Al Nassr da elendi

2017-2018 Sezonu'nda Fenerbahçe forması giyen, 2018-2019 Sezonu'nun ilk haftasında oynanan Bursaspor maçında takımı adına ilk golü attıktan sonra Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımın transfer olan Giuliano de Paula da Vitor Pererira ile aynı kaderi paylaştı ve AFC Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde veda etti.

Giuliano ile birlikte eski Galatasaraylı Nordin Amrabat'ın da forma giydiği Al Nassr, ilk maçta 2-1 mağlup ettiği Katar'ın Al Sadd takımına deplasmanda 3-1 yenilerek yarı finale çıkma şansını yitirdi.

Xavi ilk sezonunda yarı finalde

Barcelona'nın eski yıldızı Xavi Hernandez'in teknik direktörlüğünü üstlendiği Al Sadd'la birlikte; Japonya'dan Red Urawa Diamonds, Suudi Arabistan'dan Al Hilal Riyadh yarı finalde mücadele edecek.

Son yarı finalisti belirleyecek maçta ise Japonya'dan Kashima Antlers ve Çin'den Guangzou Evergrande ekipleri yarın TSİ 13:00'te karşılaşacak. Çeyrek finalin ilk ayağında Çin'de oynanan maç 0-0 sonuçlanmıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum