Volkan Ballı'dan transfer açıklaması

Ballı, "Takımın başına Ersun Hocamız geldi. Yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Sayın Başkanımız da imza töreninde gerekli açıklamaları yaptı. Transfer çalışmaları da yürüyecektir." şeklinde konuştu.

Volkan Ballı'dan transfer açıklaması
21 Aralık 2018 - 12:53 - Güncelleme: 22 Aralık 2018 - 13:20

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, bugün yapılan Ziraat Türkiye Kupası kura çekiminin ardından FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Spor Toto 1. Lig'd yer alan rakiplerine saygı duyduklarını belirten Ballı, “İstanbul dışına değil, Anadolu yakası dışına bile çıkmayacağız. Ümraniyespor bizim için kardeş kulüp. Takımımız Giresun’dan başarıyla döndü. Türkiye Kupası bizim için önemli bir hedef. Amacımız, ligde çok daha iyi yerlerde olmak ve Türkiye Kupası’nı kazanmak. Bütün çalışmalar bunun üzerinden yürüyecek. Rakibimize saygı duyuyoruz. Bizim için iyi bir kura oldu. Seyahat açısından da iyi oldu. Çok yakınız. Hayırlısı olsun. İnşallah bu turu da geçeceğiz" yorumunda bulundu.

Sarı-lacivertli takımın yaptığı çalışmalara dikkat çeken Volkan Ballı, taraftarlara da teşekkür etti. "Takımda ciddi bir değişim var" diyen Ballı, "Takımın başına Ersun Hocamız geldi. Yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Sayın Başkanımız da imza töreninde gerekli açıklamaları yaptı. Transfer çalışmaları da yürüyecektir. Kamp sürecini iyi tamamlayıp, hem lige hem de kupa maçına hazır olacağız. Başarılı olup, yolumuza devam etmek istiyoruz. Türkiye Kupası bizim için bu sene ciddi bir hedef. Avrupa Kupaları’na katılma anlamında da. Çok çalışacağız. Çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Başta hocayı ve takımımızı tebrik ediyorum. Rakibi çok ciddiye aldılar, tabi ki her maç mutlaka ciddiye alınmalı. Hakikaten zorlu günler geçiyor. Ligdeki durumumuz, sakatlıklar, cezalı oyuncular... Takım kurmakta bile güçlük çeken bir teknik heyetimiz var. Onlara da kolaylıklar diliyorum. Şunu görüyorum; herkes çok çalışıyor. Özellikle Ersun hoca, ekibi ve futbolcularımız. Ellerinden gelini yapıyorlar. Her şey daha iyi olacak. Bunun için hepimizin çok çok çalışması gerekiyor. Taraftarımız zaten gerekeni yapıyor. Dün gördünüz, Giresun’da bize ayrılan bölümü Ordu’dan, Rize’den Gümüşhane’den, Giresun’un içinden gelen taraftarlarımız doldurarak, müthiş destek verdiler. Yağmura rağmen desteklerini sürdürdüler. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Giresun halkına da teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi ağırladılar. Bizim için güzel bir seyahat oldu" değerlendirmesini yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum