Volkan'dan Yanal'a gönderme

Fenerbahçe’nin deneyimli file belçisi Volkan Demirel, sarı-lacivertli kulübün gündemeni dair açıklamalarda bulundu. Aykut Kocaman ve Ersun Yanal hakkında da konuşan Fenerbahçe kaptanı “Diğer hocalar Aykut hocanın oturtmuş olduğu sistemden dolayı başarılı oldu. Ersun hoca döneminden bahsediyorum” diyerek eski hocasına gönderme yaptı.

Volkan'dan Yanal'a gönderme
03 Temmuz 2017 - 13:23

Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası’ndaki tesislerinde sürdüren Fenerbahçe’de kaptan Volkan Demirel basın toplantısı düzenledi. 

Tecrübeli kaleci, “Kamp her şeyiyle dört dörtlük. İnşallah bu güzel gidişatı sezon boyunca sürdürmek istiyoruz”' dedi. 

Kaleci transferi hakkında görüşlerini aktaran Demirel, “'Kaleci transferi gayet normal. Fabiano ile de çok iyi çalışmıştık. Yeni gelen arkadaşla da rekabet edeceğiz. Hatalarım oluyor ancak uzun vadede ben Fenerbahçe kalesini layıkıyla korumuş olduğumu düşünüyorum. Bundan sonra yedek kalırsam sorun etmem. Bence diğer hocalar Aykut hocanın oturtmuş olduğu sistemden dolayı başarılı oldu. Ersun hoca döneminden bahsediyorum” şeklinde görüş bildirdi. 

“ADAM GİBİ OYNASAN” 

“Ozan Tufan gidecek mi” sorusunu da cevaplayan Fenerbahçe’nin kaptanı, “Benfica gibi bir takım ciddi rakamlara Ozan Tufan'ı istedi. Ben Ozan'a inanıyorum. Çok iyi yerlere gelecek. Ozan geçen sene az oynadı ama Benfica istedi, 'Adam gibi top oynasan nerelere gidersin Ozan' dedim ona” yorumunda bulundu. 

Volkan, “Sık hoca değişikliği sizi nasıl etkiliyor” sorusunu ise, “Biz isteriz ki hocamız uzun vadeli olsun ama Türkiye şartlarında pek mümkün olmuyor. Samimiyetli insanları tercih ederim” şeklinde cevapladı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum