Volkan Demirel 1 yıl daha oynamak istiyor

Fenerbahçe’den kopmak istemeyen deneyimli eldiven, antrenörlük kariyerini de düşündüğü için şu anda sunulan tüm pozisyonlara kapısını açmış durumda.

Volkan Demirel 1 yıl daha oynamak istiyor
30 Ağustos 2019 - 12:31

2 Eylül'ü 3 Eylül'e bağlayan gece saat 00:00'da sona erecek olan Yaz Transfer Dönemi'nin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Fenerbahçeli Volkan Demirel'in durumu merak konusu oldu.

Sarı-lacivertli yönetimden antrenörlük teklifi alan tecrübeli kaleci, Fenerbahçe’ye kaleci olarak hizmet etmeyi sürdürmek istiyor.

38 yaşındaki milli kaleciye özellikle Başkan Ali Koç tarafından antrenörlüğe başlaması için öneride bulunulmuş ve düşünmesi için de zaman tanınmıştı. Volkan Demirel konusunda son bir sezonda oyuncu-antrenör çözümü de gündeme geldi. 

Antrenörlük konusunda çalışmalarına bu sezon itibariyle başlaması hedeflenen 8 yaşındaki kalecinin, aynı zamanda takımın 3. kalecisi olarak gerektiğinde saha içinde de destek vermesi konuşuldu. Fenerbahçe’den kopmak istemeyen deneyimli eldiven, antrenörlük kariyerini de düşündüğü için şu anda sunulan tüm pozisyonlara kapısını açmış durumda.

Gönlü Fenerbahçe’de olan Volkan'ın 3 özellikle bir şampiyonluk daha kazanmayı çok istediği ve bu nedenle hiçbir zaman kulübüne ret cevabı vermeyeceği belirtildi.

Kulüpler Birliği toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Vekili Semih Özsoy da, “Volkan Demirel camiamızın evladı. Zaten kendisi ile görüşüldü. Kendisinin de bildikleri var. Ali başkanın onunla konuştukları var. Dolayısıyla içimizden biri. Pozisyonunun ne olduğunun hiç önemi yok. Kendisi kararını verdiğinde hepsi netleşir” ifadesini kullandı.

Öte yandan Volkan Demirel, Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde, güncel Futbol Takımı kadrosu içinde 1 numaralı formasıyla yer almayı sürdürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum