Volkan Demirel'e sürpriz talip

Sözleşmesi biten oyuncuların akıbeti merak konusu olurken Volkan Demirel’e sürpriz bir talip çıktı. Colombus Crew, Volkan’ı takibe aldı.

Volkan Demirel'e sürpriz talip
28 Mayıs 2017 - 11:48 - Güncelleme: 28 Mayıs 2017 - 11:50

Gösterdiği performansla inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Volkan Demirel’in bu sezon sözleşmesi bitiyor. 15 yıldır Fenerbahçe’nin kalesini koruyan başarılı file bekçisine yönetimin yeni sözleşme önereceği biliniyor.

Yönetim Volkan Demirel’e 1+1 sözleşme önermeyi planlarken, Volkan’ın boşa düşeceğini gören kulüpler menajer Erdinç Şehit’in mail kutusunu doldurdu.

AMERİKA’DAN TEKLİF

Erdinç Şehit’e gelen mesajlardan bir tanesi de MLS takımlarından Colombus Crew’dan geldi. Colombus Crew’in sportif direktörü Asher Mendelsohn’ın imzasıyla gelen mailde, “Müşteriniz Volkan Demirel'in hizmetleriyle ilgileniyoruz. Kendisinin sözleşme sonu olması itibariyle, kulübü ile değil menajeri olarak sizinle direkt temas kurduk. Kendisi için düşündüğünüz 2 yıllık gelişim planını bizimle paylaşırsanız, biz de kendi fikirlerimizi sizinle paylaşabiliriz' ifadeleri yer aldı.

VOLKAN AÇIKLADI

“Fenerbahçe’de sözleşme imzalayacak mı?” sorularının sıkça gündeme geldiği dönemde, “Fenerbahçe’de kalmak istiyorum. Kariyerimi burada noktalamak istiyorum. Ancak olmaması durumunda Türkiye’de başka bir kulüpte oynamam. Kariyerime Amerika’da devam ederim” açıklamasını yapmıştı.

Fenerbahçe yönetiminin Adanaspor maçından sonra tecrübeli eldivenle masaya oturması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum