Volkan Demirel, F.Bahçe'ye karşı bir ilk peşinde!

Fenerbahçe efsanesi ve Hatayspor’un hocası Volkan Demirel, Kanarya’ya karşı bu akşam 4. kez rakip olacak. Trendyol Süper Lig'de başarılı bir form grafiğine sahip olan ve şu anda namağlup ekipler arasında bulunan Hatayspor, ligin dikkat çekici takımlarından birisi konumunda. Kadıköy'e iddialı gelen Hatay ekibinin hocası Demirel, Sarı-Lacivertli ekip karşısında bir ilke imza atmak istiyor.

Volkan Demirel, F.Bahçe'ye karşı bir ilk peşinde!
22 Ekim 2023 - 10:34 - Güncelleme: 22 Ekim 2023 - 10:36
Fenerbahçe'nin efsane isimlerinden birisi olan Volkan Demirel, bu kez Kadıköy'e rakip olarak geliyor. Daha önce Karagümrük'ün başında da Fenerbahçe'ye rakip olan Demirel, bu sefer Hatayspor'un başında efsanesi olduğu takıma karşı mücadele verecek. Demirel, Sarı-Lacivertli taraftarların önünde kariyerinde bir ilki yaşamayı arzuluyor.

Kanarya’da üç eksik isim var

Hatayspor karşılaşmasının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlayan Fenerbahçe’de önceki günkü idmanda sakatlanan Serdar Aziz ve Joshua King, Emre Mor ile birlikte kesin olarak forma giyemeyecekler. Sakatlıkları geçen ve hafta içinde takıma katılan Cengiz Ünder ile Djiku’nun durumlarının bugün belli olması bekleniyor.

4. kez rakip olacak

Geçtiğimiz şubat ayında yaşadığımız büyük deprem felaketinin ardından Hatayspor, Gaziantep FK ile birlikte Süper Lig’den çekilmek zorunda kalmıştı. İşte o Hatayspor, bu sezon ne yazık ki kendi şehrinde maça çıkamamasına rağmen Volkan Demirel önderliğinde harika bir performans ortaya koyuyor. Ligde yenilgi yüzü görmeyen ekipte Demirel, 17 yıl kalesini koruduğu Fenerbahçe’ye karşı bu akşam teknik adam olarak 4. kez rakip olacak.

Kadıköy’de kaybetmişti

Ligde 8 maçta 3 galibiyet ve 5 beraberlik alan BordoBeyazlılar’da Demirel, SarıLacivertliler’e karşı 2021-2022’de Fatih Karagümrük’ün başında 2 beraberlik alırken, geçen sezonun ilk yarısında Hatayspor’la Kadıköy’de rakibine 4-0 kaybetmişti. Tecrübeli hoca, bu kez Fener’e karşı hem ilk galibiyetini almak hem de takımının namağlup serisini sürdürmesini amaçlıyor.(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum