"Volkan Demirel Fenerbahçeli kalacak"

Milli file bekçisinin menajeri Erdinç Şehit, “Volkan’ın sözleşmesinin bitecek olması falan önemli değildir, önemli olan Volkan’ın Fenerbahçeliliğidir” dedi

"Volkan Demirel Fenerbahçeli kalacak"
27 Şubat 2017 - 08:47

Milli file bekçisinin menajeri Erdinç Şehit, “Volkan’ın sözleşmesinin bitecek olması falan önemli değildir, önemli olan Volkan’ın Fenerbahçeliliğidir” dedi.

Fenerbahçe’de sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan kaleci Volkan Demirel’le ilgili spekülasyonlar konusunda milli futbolcunun menajeri Erdinç Şehit konuştu. Radyospor’a telefonla konuk olan Şehit, “Volkan Demirel Fenerbahçelidir ve öyle kalacaktır, kimse bunun aksini düşünmesin” dedi. Sarı-lacivertli takımın UEFA Avrupa Ligi’nde Krasnodar ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı maçta sakatlanan tecrübeli kalecisinin 1.5 ay takımdan ayrı kalacağı açıklanmıştı. Erdinç Şehit, hem Volkan’ın gelecek planları hakkında, hem de sakatlığı ile ilgili olarak şunları söyledi: “SPEKÜLASYONLARIN OLMASI DOĞAL” “Basında ve medyada çıkan haberlerle alakalı bizim bir bilgimiz yok. Volkan dünyanın en büyük kulüplerinden birinin, Fenerbahçe’nin 15 yıldır kaleciliğini yapıyor. Tabii ki Volkan’la ilgili spekülasyonların olması doğaldır, sezon sonu Volkan’ın sözleşmesi bitiyor. Ancak bitmeyen bir şey var o da Volkan Demirel’in Fenerbahçeliliği. “SÖZLEŞMELER SADECE TEFERRUAT” 2000 yılında Volkan, Kartal’dan Fenerbahçe’ye geldiğinde bir sözleşme imzalamıştır, ondan sonraki sözleşmeler Volkan için sadece teferruattır. Volkan Demirel, Fenerbahçe için sıradan bir kaleci değildir, tribünden gelen bir adamdan bahsediyoruz. Volkan Demirel’e biraz daha fazla saygı gösterilmesini bekliyorum, Volkan’ın Fenerbahçe ile bir gönül bağı vardır.. Volkan Demirel yıllardır bu camianın içindedir ve bir gün olsun Fenerbahçe ile sözleşme konusunda sıkıntı yaşamamıştır. Volkan Demirel Fenerbahçelidir ve öyle kalacaktır kimse bunun aksini düşünmesin. “SAHALARA DAHA ERKEN DÖNER” Volkan Demirel’in sakatlığı için 1.5 – 2 ay diyorlar ama o daha kısa sürede dönecektir, Volkan güçlü bir adamdır. Zamanında omzundan bir sıkıntı çekmişti, 5 ay sonra sahalara döneceği konuşuluyordu ama biliyorsunuz o 3 hafta sonra sahalara dönmüştü. “PARA HİÇ SORUN OLMADI” Volkan Demirel hiçbir zaman Fenerbahçe ile sözleşme konusunda ters düşmemiştir. Hep kulüp menfaatlerine göre hareket edilmiştir ve iki taraf arasında para konusu da hiç sorun olmamıştır. Bu yüzden Volkan’ın sözleşmesinin bitecek olması falan önemli değildir, önemli olan Volkan’ın Fenerbahçeliliğidir. Volkan Demirel 39-40 yaşına kadar oynamak istiyor. Zaten kendine de çok iyi bakıyor, her zamankinden fit durumda. İyi de oynuyor, oynamaması için bir sebep yok.” RIDVAN DİLMEN’İN YORUMU Rıdvan Dilmen de dün akşam NTV Spor’da yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Volkan Demirel konusunu konuştuğunu belirterek, “Kaleci Volkan Demirel konusunu Başkan’a sordum, ‘Gidiyor mu?’ dedim, ‘Hayır’ dedi. Bu çocuk yıllardır burada, hala sözleşmeyi uzatmadıysan problem var. Medyada okumamış, çocuk da demeç verdi. Volkan gibi iyi Fenerbahçeli’yi nereden bulacaksın? Geçen sene bunun sıkıntısı yaşanmadı mı?” demişti.