Volkan Demirel taraftarın hedefi oldu!

6 Ağustos 2002'den bu yana Fenerbahçe forması giyen Volkan Demirel, Fenerbahçe kariyerinde ilk defa tribünlerde taraftarın tepkisinin odağı oldu. Trabzonspor karşılaşmasında yediği goller ve Göztepe performansı, Fenerbahçe taraftarının hoşuna gitmedi.

Volkan Demirel taraftarın hedefi oldu!
21 Ağustos 2017 - 14:30

Editör: Mehmet BAŞKAN

6 Ağustos 2002'den bu yana Fenerbahçe forması giyen Volkan Demirel, Fenerbahçe kariyerinde ilk defa tribünlerde taraftarın tepkisinin odağı oldu. Trabzonspor karşılaşmasında yediği goller ve Göztepe performansı, Fenerbahçe taraftarının hoşuna gitmedi. 25 senedir Fenerbahçe forması giyen Volkan Demirel, kariyerinde ilk defa Kadıköy'de protestolar ile karşılaştı.


Volkan Demirel forma mücadelesini hiç kaybetmedi

Volkan Demirel, Fenerbahçe formasıyla birçok büyük kaleci ile forma yarışına girdi. Ancak hiçbir kaleci Demirel'den kaleyi almayı başaramadı. Hatta Fenerbahçe'nin efsanevi kalecisi Rüştü Reçber'i yedeğe çekmeyi başardı. Rüştü Reçber, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayınca kariyerinin kalan kısmını Beşiktaş forması giyerek geçirdi.

Volkan Demirel, Almanya'nın önemli kalecilerinden Robert Enke ile forma yarışına girdi. Robert Enke, Türkiye'ye uyum sorunu yaşadığı gibi Volkan Demirel'e de direnemedi ve Almanya'nın yolunu tuttu.


Fenerbahçe'nin deneyimli kalecisi Volkan Demirel, gençlik yıllarında Recep Biler ve Serdar Kulbilge ile de forma yarışına girdi. Her iki oyuncuyu da gerisinde bırakmayı başardı. Sonuç olarak iki kaleci de forma şansı bulabilmek için çareyi başka takıma gitmekte buldu.

Mert Günök çok yaklaşmıştı

Mert Günök, Volkan Demirel'i yedek bırakmaya çok yaklaşmıştı. Ancak Volkan Demirel forma giydiği ilk karşılaşmada gösterdiği performansla Mert Günok'u yeniden yedek kulübesine göndermişti. Mert Günok ise yedek kulübesinde kalmak yerine Fenerbahçe'den ayrılmayı tercih etti


Son olarak Fabiano ve Kameni

Fenerbahçe'de iki sezon arka arkaya Fabiano'yu gerisinde bırakmayı başardı. Porto'nun başarılı kalecisi, Volkan Demirel'i yedek kulübesine göndermeyi başaramamıştı. Volkan'ı yedek bırakmayı başaramayan Brezilyalı file bekçisi, çareyi Fenerbahçe'den ayrılmakta buldu.

33 yaşındaki Kameni, 36 yaşına giren Volkan Demirel'i yedek kulübesine göndermeye çok yaklaştı. Volkan Demirel'in Kadıköy'de ilk defa ıslıklanması ve taraftarın tepkisini çekmesi, Volkan Demirel'in şaşırmasına neden oldu. Volkan Demirel'in taraftarların tepkisinden sonra yaşadığı üzüntü yüzünden dahi anlaşılıyordu.


Volkan Demirel'in taraftarların tepkisini çekmesi, deneyimli file bekçisinin stres ve baskı altına girmesine neden oldu. Önümüzdeki haftalarda deneyimli kalecinin üstün bir performans göstererek yerini yeniden garanti altına alması gerekiyor. Aksi halde Kameni'nin Fenerbahçe kalesini devralması bekleniyor.


Fenerbahçe'nin 15 yıldır kalesini koruyan Volkan Demirel'in sözleşmesi, 2018 yılında son bulacak. 2002 yılından bu yana Fenerbahçe'de oynayan oyuncunun 14 sene boyunca taraftarın protestolarının odağı olmaması, Fenerbahçe'de Demirel'in önemini ortaya koyuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum