Volkan Demirel: Yaşadıklarımı bir ben bilirim

16 yıldır aralıksız sarı-lacivertli formayı giydikten sonra dün Yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Volkan Demirel medyaya açıklamada bulundu.

Volkan Demirel: Yaşadıklarımı bir ben bilirim
06 Ekim 2018 - 12:48 - Güncelleme: 06 Ekim 2018 - 13:01

Fenerbahçe'de Volkan Demirel şoku sürüyor. Yönetim tarafından dün takım arkadaşları Aatif ve Dirar'la birlikte kadro dışı bırakıldıkları açıklanan takım kaptanı Volkan için başta sosyal medyada olmak üzere taraftarlar büyük tepki göstermişti.

Medyanın önde gelen isimleri ve sosyal medyadaki taraftarlar Aatif ve Dirar konusunda Yönetim'i haklı bulurlarken Volkan'a bu tür bir yaklaşımda bulunmanın doğru olmadğı konusunda birleşmişlerdi.

36 yaşındaki tecrübeli kaleci Hürriyet'e yaptığı açıklamada kararla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Hayırlısı olsun. Yönetimin bir bildiği vardır. Bana şu sahfada konuşmak doğru olmaz. Yaşadıklarımı bir ben bilirim..."

Bu sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalanan ve Şampiyonlar Ligi önelemesindeki Benfica maçlarıyla ligdeki Bursaspor, Yeni Malatyaspor ve Göztepe karşılaşmalarında kaleyi koruyan Volkan daha sonra yerini Bursaspor'dan transfer edilen Harun Tekin'e transfer etmişti.

2002-2003 sezonu başında Kartalspor'dan transfer edilen, sarı-lacivertli takımda 5 lig, 2 Türkiye Kupası, 3 Süper Kupa kazanan, 2007-08 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final, 2012-13 sezonunda da UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final oynayan kadrolarda kaleyi koruyan Volkan Demirel'in devre arasında nasıl bir yön izleyeceği merak ediliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum