Volkan'ın menajerinden ayrılık açıklaması

Sezon başından beri yaptığı hatalarla Fenerbahçe’nin en tartışmalı isimlerden olan Volkan Demirel’in takımdan ayrılması ihtimali gündeme oturdu.

Volkan'ın menajerinden ayrılık açıklaması
12 Eylül 2017 - 09:51 - Güncelleme: 12 Eylül 2017 - 21:30

Taraftar tepkisi nedeniyle takımdan ayrılma ihtimalinin kuvvetli olduğu iddia edilen kaptan Volkan Demirel’in menajeri, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Gitmiyor”

Volkan Demirel’in menajeri Erdinç Şehit, telefonla bağlandığı bir televizyon programında oyuncusunun geleceği hakkında çıkan spekülasyonlara cevap verdi. Volkan’ın takımdan ayrılacağı iddialarının skorlardan kaynaklandığını belirten Şahit, “Volkan’ın Fenerbahçe’den ayrılması gibi bir durumu asla olamaz. Bunlar sadece spekülasyonlardan ibarettir” diyerek iddialara son noktayı koydu.

“Hedef 40.5 yaş”

Temsil ettiği tecrübeli kalecinin moralinin bozuk olduğu söylentilerini de yalanlayan Erdinç Şehit, “Volkan inanılmaz çalışıyor ve fazla kilosu yok. Kendisi 40.5 yaşına kadar oynayarak Kahn’ın rekorunu geçmek istiyor” diye konuştu. Volkan’ın taraftar tarafından ıslıklanması hakkında da konuşan menajer, tecrübeli kaleciyi savundu. Volkan’ın Başakşehir maçında 3 net pozisyonu çıkardığını hatırlatan Şahit, “Son 15 yılın en iyi Türk kalecisi birkaç maç sonra ıslıklanacaksa sorunlar vardır” diye konuştu.

2002-2003 sezonu aşında Kartalspor'dan Fenerbahçe transfer olan Volkan Demirel, Müjdat yşetkiner'in ardından lig tarihinde sarı-lacivertli formayı en çok giyen isim konumunda.

ROBIN VAN PERSIE AYRILIYOR..

YORUMLAR

  • 0 Yorum