Volkan Şen'de transfer bilmecesi

Fenerbahçe'nin alacaklarına karşılık sözleşmesini fesih ettiği Volkan Şen, henüz hiçbir kulüp ile anlaşma sağlayamadı. Volkan Şen'in Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Galatasaray'da Arda Turan ile anlaşılamaması halinde kanat rotasyonu için tercih edileceği iddia ediliyor.

Volkan Şen'de transfer bilmecesi
17 Ağustos 2017 - 13:45

Editör: Mehmet BAŞKAN

Fenerbahçe'de performansıyla taraftarın ve teknik ekibin gönlünü kazanamayan Volkan Şen, Aykut Kocaman'ın talebi ile takımdan gönderilmişti. Volkan Şen, savunma ve topsuz alan zaafiyetleri nedeniyle Fenerbahçe kadrosunda düşünülmedi. Volkan Şen'in kulüpten alacaklarına karşılık sözleşmesi fesih edilen Şen'in Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un gündemine geldiği biliniyor.

Lens transferi Beşiktaş ihtimalini bitirdi

Beşiktaş'ın Jermain Lens'i kadroya katması, Beşiktaş açısından Volkan Şen ihtimalini bitirdi. Lens kadroya alınmasaydı, maliyeti düşük olduğu için Beşiktaş kadrosuna düşünülen kanat oyuncuları arasında ismi geçiyordu. Volkan Şen'in bonservisinin elinde olması ve yedek soyunmaya razı olduğu için Beşiktaş için parlak bir transfer seçeneği olarak görülüyordu.


Volkan Şen transferinin söylentileri dahi Beşiktaş taraftarını sinirlendirmeye yettiği için Beşiktaş yönetimi, olabildiğince Şen transferini son seçenek olarak görmeye çalıştı.

Volkan Şen Galatasaray'ı bekliyor

Deneyimli kanat oyuncusu Volkan Şen, Galatasaray'da rotasyon oyuncusu olarak düşünülüyor. Galatasaray'ın kanatta Arda Turan'ı kiralayamaması halinde, ilk 11 transferinden ziyade rotasyon için Volkan Şen seçeneğine yöneleceği iddia ediliyor. Volkan Şen'in Galatasaray'a transfer konusunda istekli olması, Sivasspor'un teklifini bekletmesinde en önemli etken oldu.

Arda Turan transferinin Barcelona'nın 25 milyon euro'dan aşağıya inmemesi nedeni ile rafa kalkmak üzere. Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'un Barcelona'dan anlayış ve kolaylık istediği ama Barcelona'nın kiralama ve düşük bonservis ücretine olumsuz yaklaştığı öğrenildi.


Volkan Şen'in Galatasaray'da başarılı olacağına inanması ve İstanbul'da yaşamak istemesi, maaş konusunda fedakarlık yapmasına neden oluyor. Volkan Şen'in Galatasaray'a maaş konusunda fedakarlık yapacak. Ancak Galatasaray yönetimi, Volkan Şen transferinden önce diğer alternatifleri değerlendirmek istiyor.

Volkan Şen Sivasspor'a gidecek mi?

Volkan Şen'in Trabzonspor'a transferinin gerçekleşmemesi, Galatasaray ihtimalini öne çıkartmıştı. Ancak Galatasaray'ın transfer konusunda istekli olmaması, deneyimli kanat oyuncusunu zor durumda bıraktı. Uzun süredir sözleşme tekliflerini bekleten Volkan Şen, Sivasspor'un talebini kabul edebilir.


Sezonun açılmış olması, Volkan Şen'in kulüp bulamama ihtimalini arttırdı. Kanat oyuncusu, transferin son günlerinde mecburi bir transfer yapmak zorunda kalabilir. Geçmişte Bursaspor, Trabzonspor ve Fenerbahçe formaları giyen deneyimli kanat oyuncusunun Galatasaray'ın bekletmeye devam etmesi halinde Sivasspor'a imza atması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum