Volkan Şen'in üstü çizildi

Fenerbahçe’den ayrılması gündemde olan Volkan Şen için son kararı Aykut Kocaman verecek.

Volkan Şen'in üstü çizildi
17 Haziran 2017 - 09:52

Gelecek sezonda iddialı bir kadro kurarak üç kulvarda da başarı hedefleyen Fenerbahçe, transferlerin yanı sıra iç transferde de hareketli günler geçiriyor.

Gelecek sezondaki durumu belirsiz olan Volkan Şen, takımdan ayrılmak için gün sayıyor. Menajerine kulüp bulması yönünde direktif veren milli oyuncunun rotası İngiltere.

Menajer Hasan Korkmaz, Volkan Şen’in bir sonraki durağının İngiltere olabileceğini ifade etti. Oyuncunun eşinin İngiltere’de bulunması ve bu nedenle Premier Lig’de oynamak istediğini belirten Korkmaz, ayrılığın önümüzdeki gerçekleşebileceğinin sinyallerini verdi.

SORUMSUZ DAVRANIŞLAR

Yönetim, Volkan Şen’in ayrılmasına sıcak bakıyor. Sezon içerisinde sorumsuz davranışlarıyla takım içinde problem yaşayan Şen, Aykut Kocaman’ın gelmesiyle birlikte bu tutumuna devam edemeyecek. Özellikle genç oyuncularla birlikte gece hayatına yatkın olması yönetimin gözünden kaçmadı.

Aykut Kocaman’ın yeni sezon öncesi sorunlu oyuncu istemediği ve bu doğrultuda Volkan Şen’in ayrılmasında kolaylık sağlanmasını istediği biliniyor. Volkan Şen, 1 Temmuz’da başlayacak Topuk Yaylası kampına katılmayacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum