Wanamaker'in kaderi belli oluyor

NBA'da herhangi bir takımla sözleşme imzalamayan, Fenerbahçe Doğuş'un yakından ilgilendiği Brad Wanamaker'in hangi takımda oynayacağı merak konusu.

Wanamaker'in kaderi belli oluyor
21 Ağustos 2017 - 15:07 - Güncelleme: 21 Ağustos 2017 - 15:33

Basketball.com.tr'de yer alan habere göre, Brad Wanamaker'in Darüşşafaka ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Ancak Daçka yeni yılda bütçesini azaltmaya gidecek olması nedeniyle oyuncu ile henüz anlaşma sağlanamadı. Bu nedenle Wanamaker'in hangi takımda forma giyeceği henüz belli olmadı. NBA'den hiçbir takımla anlaşamayan ve 1.5 milyon dolar'lık hakedişi Daçka tarafından ödenip ödenmeyeceği netleşmeyen Wanamaker'la Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe Doğuş da ilgileniyor. 

Fenerbahçe istiyor

Bu sezon Eurocup'ta mücadele edecek olan Darüşşafaka Basketbol sezonu 21 Ağustos Pazartesi günü sezonu açacak. 1.93 m boyundaki Wanamaker'ın antrenmanlara katılıp katılmayacağı henüz belli değil. Önümüzdeki günlerde Daçka yönetimi ile koç David Blatt bir toplantı yapacak. Bu toplantıda 28 yaşındaki ABD'li oyun kurucunun durumu da kesin bir karara bağlanacak. 28 yaşındaki ABD'li yıldızın menajeri ise kulüplerle görüşmeleri sürdürüyor. Fenerbahçe Doğuş koçu Zeljko Obradovic'in de kadrosuna katmak istediği Brad Wanamaker'ın sarı lacivertli kulübe gitme ihtimali de bir hayli fazla.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde NTVSpor'da Yüzde Yüz futbol programına katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Brad Wanamaker'la ilgilendiklerini ve oyuncunun kararını beklediklerini açıklamıştı.

Brad Wanamaker geçtiğimiz sezon Darüşşafaka formasıyla Euroleague'te 34 maça çıkmış ve 16.7 sayı, 4.6 asist, 3.1 ribaunt istatistiklerine ulaşmıştı.

Kadrosunu Nicolo Melli, Marko Guduric, Sinan Güler ve Jason Thomson ile güçlendiren Fenerbahçe Doğuş THY Euroleague'de sezonun ilk maçını 12 Ekim'de deplasmanda Unicaja Malaga ile yapacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum