Yanal'dan sihirli dokunuş! Antalyaspor fırtınası

Ersun Yanal'ın göreve gelmesinden sonra kabuk değiştiren Antalyaspor, Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 13 maça çıkarırken, kalesine de adeta 'duvar' ördü.

Yanal'dan sihirli dokunuş! Antalyaspor fırtınası
09 Mart 2021 - 02:05 - Güncelleme: 09 Mart 2021 - 02:06
FUTBOO | Süper Lig'de sezon öncesi finansal sorunlar yaşayan Antalyaspor, Kasımpaşa karşısında da sahadan yenilgi almadan ayrıldı ve Ersun Yanal dönemindeki başarılı performansını sürdürdü.

Oynadığı savunma futbolu nedeniyle zaman zaman eleştirilse de Ersun Yanal'ın gelmesinin ardından Antalyaspor'da ciddi bir değişişm gözlendi. Önceliği kaybetmemek olan bir takım yaratan Ersun Yanal, bu konuda da geride kalan haftalarda başarılı oldu.

Antalyaspor, Süper Lig'de 13 maçtır kaybetmezken, bu 13 karşılaşmada kalesinde sadece 7 gol gördü. Kırmızı-beyazlı ekip Ersun Yanal'ın göreve gelmesinin ardından Süper Lig'de sadece 3 maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Beraberliğe abone oldular

Süper Lig'de oynadığı son 7 maçta da sahadan beraberlikle ayrılan Antalyaspor, aynı zamanda ligin bu sezon en çok beraberlik alan takımı oldu. Antalyaspor'un Süper Lig'de 15 beraberliği bulunuyor.

İşte rakamlarla Ersun Yanal'ın Antalyaspor'u;

- Ligde 7 maçtır sahadan beraberlikle ayrılıyor
- Ligde 13 maçtır kaybetmiyor
- Son 13 lig maçında yediği gol sayısı 7
- Ligin en çok beraberlik alan takımı (15)

YORUMLAR

  • 0 Yorum