Yanal: Fenerbahçe yüzünü yarınlara çevirdi

Tecrübeli teknik adam, “Sevinilecek hedef değil. Bizim genetiğimizde buralarda olmak hiçbirimizi mutlu eden bir sonuç değil. Bunu matematiksel olarak en iyi yerde bitirmek Fenerbahçe’nin sonucu olmalı. Bizim hedeflerimiz çok daha büyük ve farklı. Bir daha yaşamamak adına yüzümüzü yarına çevirip yapmamız gereken başta “Fener Ol” ve bundan sonraki her Fenerbahçe’yi güçlendirmek için yapılan gayret içinde olmayı, çalışmayı ve her dakikayı değerlendirmeyi hedef ettik.” diye konuştu.

Yanal: Fenerbahçe yüzünü yarınlara çevirdi
20 Mayıs 2019 - 23:25

Fenerbahçe'nin sezonun son deplasmanında BB Erzurumspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu:

Zorluk derecesi olan bir maç oynadık. Rakibimizin her ne olursa olsun evindeki son maçı ve kazanmak için oldukça yüksek gayret göstereceğini bildiğimiz bir maçtı. Bizim de seriyi devam ettirmek ve ligde kendimize iyi bir sıra bulmak, sezonun içinde yaşadığımız zorlu günlerden çok rahat bir şekilde kendimizi en azından iyi hissetmek için oynayacağımız bir maçtı. Prestij açısından da önemliydi. Kazandık. Fenerbahçe yüzünü yarınlara çevirmek durumundaydı ve çevirdi. Yarını daha iyi hale getirmek, hem Başkanımız hem yönetimimizle daha güçlü, zirve yarışında olacak, şampiyonluğu yaşayacak bir Fenerbahçe yaratmak için; Fener Ol” kampanyası başta olmak üzere yüzümüzü yarınlara dönerek yapmamız gerekenleri yoğun bir şekilde yapmak ve bu zorlu günleri tekrar Fenerbahçe’ye yaşatmadan Fenerbahçe’nin genetiğinde olan zirveyi Fenerbahçe’ye yaşatmak en büyük arzumuz olacak.”

Ligdeki sıralamaya ilişkin sorduğu soruya ise Yanal, “Sevinilecek hedef değil. Bizim genetiğimizde buralarda olmak hiçbirimizi mutlu eden bir sonuç değil. Bunu matematiksel olarak en iyi yerde bitirmek Fenerbahçe’nin sonucu olmalı. Bizim hedeflerimiz çok daha büyük ve farklı. Bir daha yaşamamak adına yüzümüzü yarına çevirip yapmamız gereken başta “Fener Ol” ve bundan sonraki her Fenerbahçe’yi güçlendirmek için yapılan gayret içinde olmayı, çalışmayı ve her dakikayı değerlendirmeyi hedef ettik.” şeklinde yanıt verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum