Yanal'lı Fenerbahçe Antalya virajında

Mutlak 3 puan almayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip Fenerbahçe, başarılı bir ilk yarı geçiren Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşıyor.

Yanal'lı Fenerbahçe Antalya virajında
24 Aralık 2018 - 09:08 - Güncelleme: 01 Ocak 2019 - 14:34

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunun ilk yarısı bugün oynanacak iki karşılaşmayla devam ediliyor.

Tarihinin en kötü lig dönemini yaşayan ve sıralamada 15 puanla 17. durumuda bulunan Fenerbahçe, başarılı bir ilk yarı geçiren Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşıyor.

Antalya Stadyumu'nda saat 20:00'de başlayacak mücadele BeIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemi ise Ümit Öztürk. 

Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Oğuz Kaan, Yiğithan, Michael Frey ve Tolga ile cezalı Jailson bu maçta da forma giyemeyecekler.

Alper ve Şener'in durumu ise belirsizliğini koruyor.

Sarı-lacivertli takımın 5 golle kazandığı Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Giresunspor maçının ikinci yarısında olduğu gibi orta sahası güçlü bir onbirle mücadele edip, forvete Soldado'yu yerleştirmesi bekleniyor.

Ev sahibi Antalyaspor'da ise Mevlüt Erdinç'in sakatlığı bulunuyor. Akdeniz ekibinde geçtiğimiz hafta cezalı duruma düşen Diego Angelo, Maicon, Culetska ve Doğukan da bu karşılaşmada yer alamayacaklar.

Antalyaspor'la 45. maç

Sarı-lacivertli takım Süper Lig tarihinde Antalyaspor'la 44 kez karşılaştı. 44 maçın 30'unu Fenerbahçe 7'sini Antalyaspor kazanırken, 7 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin attığı 82 gole, Antalyaspor 38 golle karşılık verdi.

Ramil Guliyev Fenerbahçe kampını ziyaret etti

Öte yandan Dünya ve Avrupa Şampiyonu milli atlet Ramil Guliyev, Antalya’da Fenerbahçe'nin kaldığı oteli ziyaret etti.

Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kemal Danabaş, İlker Dinçay ve Selahattin Baki ile idari menajer Volkan Ballı ve futbolcularla bir araya gelen Ramil Guliyev, Antalyaspor karşılaşması için oyuncularımıza başarılar diledi.

Fenerbahçe Kulübü'nün lisanslı sporcusu olan Ramil Guliyev de çalışmalarını Antalya'da sürdürüyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum