Yanal'lı Fenerbahçe BB Erzurumspor'u ağırlıyor

Ersun Yanal'ın sarı-lacivertli taraftarların yoğun ilgisiyle karşılanması beklenirken 17 Aralık tarihinin tecrübeli teknik adamın doğumgünü olması maçı daha da ilginç hale getiriyor.

Yanal'lı Fenerbahçe BB Erzurumspor'u ağırlıyor
17 Aralık 2018 - 13:02 - Güncelleme: 17 Aralık 2018 - 15:02

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerini yaşayan ve sıralamada 14 puanla 17. durumda bulunan Fenerbahçe geçtiğimiz hafta içinde teknik direktörlüğe Ersuna Yanal'ı getirmişti.

Sarı-lacivertli ekip bugün de "idari menajerlik" görevine Volkan Ballı'yı getirdiğini duyurdu.

Yanal'ın doğum günü

Phillip Cocu ve Erwin Koeman'la yollarını ayıran Fenerbahçe Ersun Yanal'ın teknik direktörlüğünde ilk maçına BB Erzurumspor karşısında çıkacak. Yanal'ın sarı-lacivertli taraftarların yoğun ilgisiyle karşılanması beklenirken 17 Aralık tarihinin tecrübeli teknik adamın doğum günü olması maçı daha da ilginç hale getiriyor.

Fenerbahçe'de sakatlar oynayacak duruma geldi

Sarı-lacivertli takımda cezaları süren Jailson ve Soldado bu maçta da forma giyemeyecekler.

Kadro dışı durumları devam eden, Volkan Demirel, Ozan Tufan, Aatıf, Dirar ve Kameni de bu karşılaşmada oynayamayacaklar.

Sarı-lacivertli takımda sakatlığı süren Oğuz Kaan, Ferdi ve Tolga bu maçta da oynayamayacaklar.

Sakatlıklarını atlatan veya hafif sakatlığı bulunan Valbuena, Ayew, Alper ve Şener için son kararı teknik direktör Ersun Yanal verecek.

Muhtemel onbirler şu şekilde:

Fenerbahçe: Harun - Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali - Mehmet Topal, Eljif - Ayew (Alper), Mehmet Ekici, Valbuena - Slimani

BB Erzurumspor: Sehiç - Auremir, Egemen, Lokman, Schwechlen - Scuk, İbrahim - Emrah Başsan, Taylan, Özer Hurmacı - Gilles Sunu

Fenerbahçe'de 6 futbolcu ceza sınırında

Sarı-lacivertli takımda bu karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde Eljif Elmas, Slimani, Benzia, Hasan Ali Kaldırım, Isla ve İsmail Köybaşı gelecek hafta oynanacak Antalyaspor deplasmanında forma giyemeyecekler.

BB Erzurumspor da puan peşinde

Tarihinde ilk kez Fenerbahçe ile karşılaşacak olan konuk BB Erzurumspor ise bu zorlu deplasmandan en az 1 puanla dönme niyetinde. 

14 puanla 16. sırada yer alan BB Erzurumspor sezona Mehmet Altıparmak ile başlamış ardından Mehmet Özdilek'i göreve getirmişti. 

BB Erzurumspor'da da Sefa Akgün ve Khububov'un sakatlıkları bulunuyor. Ayrıca Özer Hurmacı ve Gilles Sunu da sarı kart cezası sınırındaki oyuncular.

Hakem Fırat Aydınus

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor kompleksi Ülker Stadyumu'nda saat 20:00'de başlayacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu üstlenirken mücadelenin dördüncü hakemliğini Serkan Tokat yapacak.

Riva'daki VAR hakemi Ali Palabıyık, AVAR hakemi ise Bahattin Şimşek olacak.

Karşılaşmayı beIN Sports1 naklen ekranlara getirecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum