ALTAN TANRIKULU

ALTAN TANRIKULU


İsmail Hocam kimseye taviz verme!

01 Aralık 2023 - 13:44 - Güncelleme: 01 Aralık 2023 - 14:02

Fenerbahçe tarihi açısından üzücü ve acı bir gece yaşandı.. Sezon sonu nasıl biterse bitsin, 6 gollü bir yenili yaşamak sarı-lacivert renkler için büyük bir hüsran.. O yüzden 30 Kasım'ı 1 Aralık'a bağlayan gecede forma giyen oyuncular ve takımı sahada yönetme çabasındaki İsmail Kartal olumsuz anlamda tarihe geçtiler..

Ve bu acı izleri silmek artık onların elinde.. Hatta en önemli sorumlulukları..

XXX

Yıllar boyu muhabirlik yapmış bir gaçeteciyim.. Hatta yazarlık ve yorumculuk yaptığım dönemde bile muhabirlik yönümü kaybetmemeye çalıştım.. Bu yüzden bu tür kriz ortamlarında takımın nasıl refleks gösterdiği konusunda da deneyimliyim..

Ve İsmail Kartal'ı ikinci kez uyarıyorum! Kimseye taviz verme Hocam!

Taktik ya da oyuncuna fırça atma konusunda kimse kendini yetkili göremez..

Sen konuşmazken, basın toplantısında soru bile alamazken, soru soranların özünün içine bakıp konuşmazken, tüm ülkenin izlediği maçta bir oyuncun sürekli herkese taktik veriyor ya da sürekli konuşuyor..

Artık tüm takımın bundan ne kadar rahatsız olduğunu gör!
Bu sadece Tadic'le ilgili bir durum değil..
Cengiz'e de taviz verme Hocam!
15 milyon euro'ya aldırdığın bir oyuncun sahada hiçbir şey üretmiyorsa, üretenin, çalışanın önünü onun yüzünden kesme!
Formayı adaletli dağıt!
Koşan, mücadele eden, adam geçen, pozisyon hazırlayan Ryan Kent'i ilk fırsatta yemeyi kafandan çıkart!

Batsuhayi gibi Avrupa futbolunda çok az bulunacak özelliklere sahip, Chelsea forması iymiş, Dünya Kupası'nda Belçika'yla ilk onbir çıkmış bir değerini yok etme!
Ona masal anlatacağına penaltıları attır!
Dzeko'yu attır ya da..

Tadic'in penaltı atma dışındaki özelliklerini kullan.. Kullanamazsan onu çek kulübeye.. Yanına oturt, sana anlatsın ne anlatıyorsa..
Hocam bu yazdıklarım senin için "Fenerbahçe'yi mutlu sona götürme" reçetesidir..
Karar senin..
İster uyar ister uymazsın..

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • İsmail Hakkı ermiş
    4 ay önce
    Kibar adamın adam gibi adamın yorumu hali belli oluyor sen ne güzel adamsın be Altan bey iyiki dinç bilginin sabahında beraber çalışmisiz
  • DOĞAN EMİRLİ - [email protected].
    4 ay önce
    Bence bu yazı ek***tir.İsmail hoca kendiaine de taviz vermemelidir. 1-Rakibi hafife almamalı , iyi analiz etmwli , ( 1 ) puan alsa yetecek olan bir maçra , saha başlangıçta , asıl kadroya yakın bir kadro ile başlamalı.( Bu maçta Dzeko ve İrfan Can Kahveci ) başkangıçta yoktu. 2-Kaç maçtır bir varlık göstermeyen , cansipare oynamayan Cengiz ' i hiç düşğnmemeli. 3-Taktik olarak ,onların ki gibi oynamalı.( Takımın boyunu kısa tutup ,müdafaayı kalabalıklaştırıp , ileriye fazla açılmayıp , kontratak oyunu oynamalıydı ) 4-Özellikle kenar ortaların out çizgisine kadar inip , kaleye paralel değil de penaltı noktası cıvarına yapılması ve geriden gelecek iki oyuncunun bunu takibetmesi sağlanmalı . 5-Rakip ataklarında onsekize takı yerlerde saha markayı değil adam markajı yapılmalı , Altan beye bu imkanı tanıdığı için teşekkür ederim.