Yeni Malatyaspor Düzce kampını noktaladı

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe’nin Düzce Topuk Yaylası'nda gerçekleştirdiği kampı programını tamamladı.

Yeni Malatyaspor Düzce kampını noktaladı
30 Temmuz 2017 - 12:54

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde yapılan son antrenman teknik direktör Ertuğrul Sağlam gözetiminde gerçekleşti. Kampın son antrenmanı, ısınma hareketleri ile start aldı. Taktiksel çalışmalar yapan sarı-siyahlı futbolcular, idmanı düz koşu ile tamamladı.


Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, tamamlanan kamp sonrasında açıklamalarda bulundu.

Sağlam, "Oyuncularımız çok yoğun bir tempoda, 3 hazırlık maçı da oynayarak kampı tamamladı. Fiziksel anlamda kendimizi geliştirdik ve taktik anlamda sistemle alakalı paylaşımlar yaptık. Hangi sistem ve felsefe ile oynayacağımızı anlattık, onlar da bu konuda kendilerini geliştirmeye çalıştı" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Sağlam, "Takım her geçen gün iyiye gidiyor fakat eksik olan mevkilerimize halen transfer yapamadık. Bir an önce eksik oyuncularımızın da transfer edilip bizimle çalışmalara katılması gerekiyor. Bu konuda birkaç gün içinde gelişme bekliyoruz. Önceliğimiz kadro kalitesini yükseltmek ve eksik olan mevkilere transferlerin yapılmasıdır" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor,  4-5 Ağustos'ta Ankara'da düzenlenecek Türkiye Spor Yazarları Derneği turnuvası'na katılacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum