Yeni Malatyaspor İrfan Buz'la yollarını ayırdı

Sarı-siyahlı kulübün yönetimi, takımı Süper Lig’e çıkaran tecrübeli teknik direktör ile gelecek sezon çalışmayacağını açıkladı.

Yeni Malatyaspor İrfan Buz'la yollarını ayırdı
31 Mayıs 2017 - 16:10 - Güncelleme: 31 Mayıs 2017 - 16:13

TFF 1. Lig’de şampiyon Sivasspor’un ardından ikinci sırayı alan ve gelecek sezon Süper Lig’de oynama hakkını doğrudan kazanan Evkur Yeni Malatyaspor, teknik direktörü İrfan Buz’la yollarını ayırdı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Yeni Malatyaspor Basın Sözcücü Erdal Gündüz, Süper Lig’de mücadele edecekleri gelecek sezon teknik direktör İrfan Buz ile çalışmayacaklarını belirterek şunları söyledi:

“Bazı yerlerde kulüp başkanımız Adil Gevrek'in ‘Transfer yapmayacağız, böyle devam edeceğiz’ dediği, bunun üzerine İrfan Buz'un görevi bıraktığı yolunda haberler yazılıyor. Böyle bir durum söz konusu değil.

“YÖNETİM KURULU KARARI”

İrfan Buz ile yollarımız yönetim kurulu kararı sonucu ayrıldı. Teknik direktörümüz ile güzel bir sezon geçirdik. Kendisine, takıma yaptığı katkıdan dolayı teşekkür ederiz. Şu anda takımımızla çalışmak isteyen birçok teknik adam var. Henüz belli bir isim yok. Kulübümüze katkı sağlayacağına inandığımız her kişiyle görüşeceğiz” dedi.

14 Ekim 2015 tarihinden bu yana Yeni Malatyaspor’un başında bulunan İrfan Buz’un sarı-siyahlı takımla sözleşmesi de bugün itibarıyla sona eriyordu. Yeni Malatyaspor bu sezon TFF 1. Lig’de 34 maçta 18 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 yenilgi ile 61 puan toplayarak şampiyon Sivasspor’un 1 puan gerisinde ikinci olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum