Yeni Malatyaspor Slovenya'da tur peşinde

Ljubljana'daki Stozice Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21:00'de başlayacak ve TRTSPOR'dan naklen yayınlanacak. Mücadelenin hakemi ise Slovak Filip Glova.

Yeni Malatyaspor Slovenya'da tur peşinde
01 Ağustos 2019 - 11:55 - Güncelleme: 01 Ağustos 2019 - 23:26

Tarihinde ilk kez Avrupa Kupaları'nda mücadele eden Yeni Malatyaspor UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımıyla bu akşam karşı karşıya geliyor.

Ljubljana'daki Stozice Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21:00'de başlayacak ve TRTSPOR'dan naklen yayınlanacak. Mücadelenin hakemi ise Slovak Filip Glova.

Yeni Malatya Stadı'nda oynanan ilk karşılaşmada rakibiyle 2-2 berabere kalan temsilcimiz bu akşamki mücadeleyi kazandığı takdirde tur atlayacak. Slovenya temsilcinin her türlü galibiyeti veya 0-0, 1-1 gibi beraberlikler Olimpija'yı bir üst tura taşıyacak.

Karşılaşmanın normal süresi 2-2 sonuçlanırsa 30 dakikalık uzatma oynanacak. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa penaltı atışlarına geçilecek.

Tarihinde ilk kez Avrupa Kupaları'nda mücadele eden Yeni Malatyaspor rövanş sonrası tur atladığı takdirde, 3. Tur'da Connah's Quay Nomads (Galler) - Partizan (Sırbistan) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. İlk maçı Partizan deplasmanda 1-0 kazandı.

Sergen Yalçın: Farklı bir oyun oynayacağız

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın karşılaşmanın oynanacağı statta düzenlenen basın toplantısında, "Rakibimiz yenemeyeceğimiz bir ekip değil" yorumunu yaptı.

İlk maçtan farklı bir oyun düşündüklerini belirten Sergen Yalçın, "İlk maça göre 3-4 oyuncuyu değiştireceğiz. En doğru oyunu oynayıp turu geçmek istiyoruz. 2-2'lik skor bana göre dezavantajlı bir skor değil. Umarım kazanıp buradan mutlu bir şekilde ayrılırız." şeklinde konuştu.

İlk maçtan daha hazır bir durumda olduklarını vurgulayan Yeni Malatyaspor'un Makedon forveti Adis Jahovic ise "Hocamızın söylediklerini sahada uygularsak tur atlamamız zor olmaz" dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin maçları şöyle:


                  

            

                      

Not: Karşılaşmaların başlama saatleri Türkiye saatiyledir.


YORUMLAR

  • 0 Yorum