Yeni sözleşme açıklaması!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması imza töreninde Okan Buruk, Nelsson ve Boey ile ilgili gelen yeni sözleşme sorularını cevapladı.

Yeni sözleşme açıklaması!
18 Eylül 2023 - 12:11
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması imza töreninde konuştu.

Törende birçok konuya değinen Başkan Özbek, teknik direktör Okan Buruk ve futbolculardan Nelsson ile Boey için gelen yeni sözleşme sorularını yanıtladı.

Okan Buruk'un sözleşmesi?

Okan Buruk ile ilgili gelen sözleşme sorusunu cevaplayan Dursun Özbek, şu sözleri kullandı; "Okan Hoca, 11-12 yaşlarından itibaren Galatasaray'dan yetişmiş, başarılarla dolu geçmişi olan biri. Kendisini geçen sene davet ettik yönetime gelince. Galatasaray'da işler böyle değil. Galatasaray başka bir format. Okan Hoca'nın Galatasaray ile sözleşmesi... Biz gerekeni kendisine söyledik. Sözleşmesi var. Maddi konularla ilgili de zaten bizim bir şey konuşmamıza gerek yok. Galatasaray ruhu, anlayışı bunu gerektiriyor. Elbette imkanlar seviyesinde maddi ve manevi destek verilecek. Okan Hoca, Galatasaray'ın çocuğu. Tartışma olmaz. Hiçbir sıkıntı yok. Fedakar biçimde 'siz ne diyorsanız odur başkanım' dedi. Bunu biz yönetim olarak çok iyi anlıyoruz. Bu Galatasaray duruşudur. Okan Hoca ile Galatasaray yönetimi arasında problem olabilecek bir durum söz konusu değil."

Nelsson ve Boey

Basın mensuplarından gelen "Nelsson ve Boey ile yeni sözleşme konusunda görüşülüyor mu?" sorusunu da yanıtlayan Dursun Özbek, "Bu konu tamamen futbolla ilgili. Sportif AŞ ile ilgili bir soru. Bu konuda sevgili Erden Timur, bütün futbolcularla sözleşmesi biten bitmeyen kendileriyle görüşüyor. Tüm futbolcularla görüşür, ne gerekiyorsa yapılır. Bu sorunun cevabını Erden Timur'a sorarsanız daha doyurucu bilgi alabilirsiniz" cevabını verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum