Yeni transferler, Morutan ve ayrılıklar

Fatih Terim, Randers ile oynanacak rövanş öncesi basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni transferler, Morutan ve ayrılıklar
25 Ağustos 2021 - 16:45 - Güncelleme: 25 Ağustos 2021 - 17:01
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Randers ile Avrupa Ligi elemelerindeki rövanş maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim, bu sezon izledikleri transfer politikasını da değerlendirdi.

Tecrübeli teknik adam izledikleri politikadan mutlu olduklarını söylerken ''Yüksek gibi bir görünen bonservis bedellerini, maaşla dengelediğimizi düşünüyorum. Galatasaray'ın gençler tarafından istenilen bir kulüp olduğunu görüyorum'' ifadelerini kullandı.

Bazı oyuncuların ayrılabileceği hakkında da konuşan Fatih Terim, ''Ederini bulan her futbolcuyla Galatasaray yollarını ayırabilir ya da ederini bulan her futbolcuyu Galatasaray alabilir'' dedi.

''Morutan çok özellikle bir oyuncu''

Morutan transferini de değerlendiren tecrübeli teknik adam ''Morutan, Galatasaray'a transfer olmaktan dolayı çok mutlu, bunu duydum. Buna da çok sevindim. Morutan bir an önce oynamak için de sabırsız. Umarım en kısa sürede kendisini oynatmaya başlayabiliriz. Çok özellikli bir oyuncu. Biz kendisinden birçok pozisyonda yararlanabiliriz. Onun da yetenekleriyle her yerde oynayabileceğini düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

''Beklentilerimiz, hayallerimiz var''

Galatasaray'ın hedefleriyle ilgili de konuşan Terim, ''Hayaller bittiği zaman bizim burada olmamamız lazım, önemli beklentilerimiz ve hayallerimiz vardır. Hayal etmekten hiçbir türlü vazgeçmemek lazım. Hele bu armayla çok zor'' dedi.

Diagne'nin performansını da değerlendiren Fatih Terim, ''Diagne'nin istekli olması Galatasaray'da hemen formayı almasını sağladığına göre daha da istekli olmasını bekliyorum. Diagne, Türkiye'de çok iş yapabilecek bir santrafor. Mustafa ile beraber'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum