Yılın transferine Milan engeli

Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, yılın transferine imza atmak için sessizce hareket ederken, İtalyan devinin milli yıldız Hakan Çalhanoğlu’na talip olması planlarını bozdu.

Yılın transferine Milan engeli
02 Temmuz 2017 - 11:45

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele verecek olan siyah-beyazlılar kadrosunu takviyeye hazırlanırken, sessizce yürüttüğü Hakan Çalhanoğlu transferinde Milan’ın araya girmesiyle planları alt üst oldu. 

Beşiktaş’ın büyük planına İtalyan devinden engel geldi. Skorer’in haberine göre siyah-beyazlılar, orta sahanın beyni Oğuzhan Özyakup’un ayrılma ihtimaline karşı Bayer Leverkusen formasını terleten milli yıldız Hakan Çalhanoğlu’nu kadrosuna katmayı planlıyor. 

Hakan Çalhanoğlu’nun da Beşiktaş’ta oynamak için kulübe haber gönderdiği iddialar arasında.  

MİLAN İŞ BOZDU 

Geçtiğimiz yıllarda Trabzonspor’a imza atmasına karşın mukavelesine uymayan ve 4 ay sahalardan men cezası alan Hakan Çalhanoğlu için siyah-beyazlılar beklemeye geçmişti. 

Kara Kartal’ın Hakan’ı kiralamak için harekete geçtiğinde ise bu sefer devreye İtalyan devi Milan girdi. Aklı Milan’a kayan milli yıldızın tek sorunu ise takımda devamlı forma giyme ihtimali. Çalhanoğlu düzenli olarak ilk 11’de forma giymek istiyor. 

Bu arada Hakan Çalhanoğlu’nun İtalyan kulübüyle görüşmek için Milano’ya gittiği öğrenildi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum