'Yine yabancı istiyoruz'

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray ile oynayacakları maç hakkında konuştu.

'Yine yabancı istiyoruz'
06 Mart 2025 - 17:41
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray ile eşleşen Fenerbahçe'de yönetim kurulu üyesi Hulusi Belgü'den yabancı hakem talebi geldi.

Kura çekiminin ardından konuşan Hulusi Belgü, "Hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir maç olmasını ve iyi olanın kazanmasını temenni ediyoruz. Tabii ki önemli bir maç, iki takımın oynadığı her maç önemli" dedi.

Belgü sözlerini "Bizim bu konudaki duruşumuz çok net, çok belli. Tüm derbileri yabancı hakemlerin yönetmesinde büyük fayda görüyoruz. Türk sporunun gündemini hakem konularıyla işgal etmenin bir anlamı olmadığını düşünüyorum. Bu maçta da, oynanacak olan tüm derbilerde de yabancı hakem olmasını isteriz, destekleriz" ifadeleriyle tamamladı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Süper Lig'in 25. haftasında oynanan derbi maçta Sloven hakem Slavko Vincic görev yapmıştı. Karşılaşma 0-0 sona ermişti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum