Yunus Akgün için sürpriz Serie A iddiası

Galatasaray'da bu sezon henüz beklentileri karşılayamayan Yunus Akgün ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Yunus Akgün için sürpriz Serie A iddiası
11 Kasım 2022 - 11:24
Geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Adana Demirspor'da harikalar yaratan Yunus Akgün, büyük beklentilerle Galatasaray'a geri dönmüştü. 

Sezon başlarında ilk 11'de forma şansı bulan genç oyuncu son haftalarda resmen yedek kulübesine mahkum oldu. Formasını Rashica'ya kaptıran Yunus Akgün resmen eski günlerini arattı.

Yıllık 900 bin TL ücret kazanan Yunus Akgün'ün maaşının 10 kat artması hedefleniyordu. Galatasaray'ın planı bu doğrultudayken oyuncunun menajeri yönetimi resmen şaşkına çevirdi. Yunus Akgün için yeni bir sözleşme imzalamak isteyen Galatasaray, oyuncunun menajerinin görüşmeler için Avrupa'ya gitmesinden dolayı zam görüşmelerini askıya aldı.

Takımda mutsuz iddiaları

Form düşüklüğü yaşayan ve forma şansı bulmakta zorlanan Yunus Akgün'ün takımda mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği iddia ediliyor.

Oyuncunun menajeri, ara transfer dönemi için İtalya'ya gittiği ve burada Yunus Akgün için Serie A takımlarıyla görüşmeler yaptığı ifade edildi. Yunus Akgün'ün Galatasaray'dan ayrılması halinde yeni durağının İtalya Serie A olacağı iddia ediliyor.

Galatasaray, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansın ardından sonra bu sezon hayal kırıklığı yaratan Yunus Akgün'ü gelecek olan teklifleirn ardından satmaya sıcak baktığı ifade ediliyor. (Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum