Yunus resmen Leicester City'de!

Leicester City, Galatasaray'dan Yunus Akgün'ü satın alma opsiyonlu kiralama anlaşmasıyla kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Yunus resmen Leicester City'de!
27 Ağustos 2023 - 07:35
Yunus Akgün, Galatasaray'dan Leicester City'ye transfer oldu.

Championship ekiplerinden Leicester City, Galatasaray'dan Yunus Akgün'ü satın alma opsiyonlu kiralama anlaşmasıyla kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

Transferin mali detayları

Galatasaray'dan transferin mali şartlarına ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Profesyonel futbolcumuz Yunus Akgün’ün 2023-2024 sezonu için şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ile geçici transferi konusunda Leicester City Football Club Limited ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Leicester City Football Club Limited, şirketimize 500.000 euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Futbolcunun şarta bağlı transfer bedeli 9.000.000 eurodur. Ayrıca, Leicester City Football Club Limited‘e futbolcunun transferinin gerçekleşmesi ve ileride üçüncü bir kulübe transfer olması durumunda satış bedeli kârının %15'i şirketimize ödenecektir.

Yunus Akgün: En iyisini yapacağım

Transfer sonrası açıklamalarda bulunan Yunus Akgün, "Burada olduğum için büyük gurur duyuyorum. Sahaya çıkıp taraftarlarla buluşmak adına çok heyecanlıyım. Geldiğimde kulüp ve buradaki personellerin beni karşılama şekli çok cana yakındı. Doğru kararı verdiğim için çok mutluyum" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum