Yusuf Yazıcı Lille için gün sayıyor

Lille, Bordo-Mavililer'e Yusuf için 17. 5 milyon Euro, milli oyuncunun bir sonraki transferinden yüzde 20 pay ve Portekizli savunma oyuncusu Edgar Miguel Ie'nin yüzde 50 bonservisini vermeyi kabul ettiği bildirildi.

Yusuf Yazıcı Lille için gün sayıyor
04 Ağustos 2019 - 14:39 - Güncelleme: 04 Ağustos 2019 - 19:18

Transferi konusunda Trabzonspor ile Fransa Ligue 1 ekibi LOSC Lille'in anlaşmaya vardığı Yusuf Yazıcı yeni takımıyla resmi sözleşme imzalamak için gün sayıyor.

Lille, Bordo-Mavililer'e Yusuf için 17. 5 milyon Euro, milli oyuncunun bir sonraki transferinden yüzde 20 pay ve Portekizli savunma oyuncusu Edgar Miguel Ie'nin yüzde 50 bonservisini vermeyi kabul ettiği ifade edildi.

Yusuf Yazıcı'nın salı ya da çarşamba günü Fransa'ya giderek Lille'le resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Yusuf, eski ünlü futbolcu Engin Verel ve A Milli Takım'ın sağ beki Zeki Çelik'ten sonra Lille forması giyen üçüncü Türk futbolcu olacak.

Yaşanan gelişmeler sonrası Yusuf Yazıcı da kendi sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı.

Paylaştığı mesajda Yusuf, "A Takımı'nda kaptanlık bandını taktığım ve bu güzide formayı giymekten gurur duyduğum Trabzonsporum'dan ayrılma konusunda kararımı vermiş bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un bir başka genç yıldız adayı Abdülkadir Ömür de bugün yayınladığı mesajda Yusuf Yazıcı'ya başarı dileklerinde bulundu.

22 yaşındaki Yusuf Yazıcı geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla oynadığı 35 maçta 4 gol, 3 asistlik performans göstermişti.

bordo-mavili kulübün altyapısından yetişen Yusuf A Milli Takım'da da 15 kez yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum