Yusuf Yazıcı: ''Umarım Fenerbahçe ile eşleşiriz''

Lille forması giyen Yusuf Yazıcı, UEFA Konferans Ligi yarı finalinde Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini söyledi. Yusuf Yazıcı, Hürriyet'e verdiği röportajda gelecek planlarını ve hedeflerini de anlattı.

Yusuf Yazıcı: ''Umarım Fenerbahçe ile eşleşiriz''
10 Nisan 2024 - 18:04
Fransız temsilcisi Lille'de forma giyen milli oyuncumuz Yusuf Yazıcı, Hürriyet'e verdiği röportajında Konferans Ligi'nde Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini söyledi.

Lille'deki kariyerini ve hedeflerini anlatan Yusuf Yazıcı, bu sezon Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin çok iyi bir sezon geçirdiğini de dile getirdi.

''Konferans Ligi'ni konuşmak istiyorum. Gelebilecek en zor takımlardan biri geldi aslında. Ne düşünüyorsun, ne olacak, yarı finale kalabilecek misiniz?'' şeklindeki soruyu yanıtlayan Yusuf, ''Tabii ki siz mutlu oldunuz. Kurada hangi takıma 'İstemediğiniz hangisi?' diye sorsanız Aston Villa olurdu. Bize de onlar çıktı. Aston Villa'yı çekmeyi çok istemiyorduk. 'Belki yarı finalde karşılaşırız' diye düşünmüştük ama çeyrek finalde oynayacağız. Zor bir maç, seyir zevki açısından güzel bir maç olacak. İki takımın da farklı oyun tarzları var. Hedefimiz yarı finale yükselmek. İnşallah Fenerbahçe de yarı finale yükselir ve Fenerbahçe ile eşleşiriz. Benim için de güzel olacak. Hem İstanbul'da hem de Fenerbahçe'ye karşı oynamak çok iyi hissettirecek bana'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin performansını da değerlendiren milli oyuncumuz ''Fenerbahçe de sezona çok iyi başladı ve Konferans Ligi'nde de çok iyi işler yaptı. Beni USG maçı çok şaşırtmıştı. Deplasmanda oynadıkları maçı ben çok zor görüyordum ama Fenerbahçe 3-0 kazandı. Çok rahat geçirdi maçı. USG çok tehlikeli bir takımdı. Fenerbahçe bence çok başarılı, çeyrek finale yükseldi. Ülkem adına konuşuyorum, umarım yarı finale çıkarlar'' dedi.

EURO 2024'e katılacak A Milli Takımımız hakkında da konuşan Yusuf Yazıcı ''Ben de çok heyecanlıyım çünkü son oynadığımız Avrupa şampiyonası benim içimde buruk kalmıştı. Hayal ettiklerimin hiçbirinin karşılığını alamamıştım EURO 2020'de. Mutlu olmadığımız çok hüzünlü olduğumuz bir turnuvaydı. Aslında çok isteyerek, hedeflerimizle gitmiştik turnuvaya ama istediğimizi hiçbir şekilde alamadık. EURO 2024 hem benim hem ülkemiz hem de takım için hayallerimiz ve hedeflerimizin karşılığını almak istediğimiz bir turnuva olacaktır. Umarım istediklerimizi sahaya yansıtırız'' şeklinde konuştu.

Gelecek planlarını da anlatan Yusuf ''Yazılanları ben de duyup görüyorum. Ancak geleceğe çok odaklanırsan şu anı kaybedersin. Ben şu an Lille ve EURO 2024'e odaklanmış durumdayım. Evet, sözleşmem sezon sonunda bitiyor. Sonrasında ne olur, gerçekten bilmiyorum. Lille'de kalır mıyım, başka bir kulübe mi transfer olurum? İnan şu an çok fazla düşünmüyorum bunu. Şu an düşündüğüm Lille ile iyi bir şekilde ligi bitirmek, Konferans Ligi'nde ilerlemek ve sonrasında EURO 2024... Geleceğim hakkında ne olacağını göreceğiz'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum