Yuto Nagatomo'nun yeni takımı

Galatasaray'da devre arasında sözleşmesi askıya alınan Yuto Nagatomo'nun yeni durağının Suudi Arabistan olması bekleniyor.

Yuto Nagatomo'nun yeni takımı
08 Haziran 2020 - 08:15 - Güncelleme: 08 Haziran 2020 - 10:42

Gelecek sezonun kadro planlamasına şimdiden başlayan Galatasaray'da Marcelo Saracchi transferi sonrasında sözleşmesi askıya alınan Yuto Nagatomo'nun Türkiye macerası sezon sonu sona erecek.

Rui Vitoria'nın çalıştırdığı Suudi Arabistan temsilcisi Al Nasr Riyad'ın Yuto Nagatomo'yu kadrosuna katmak istediği ortaya çıktı.. 

Suudi Arabistan basınında yer alan haberde Portekizli teknik adamın, 33 yaşındaki Japon oyuncuyu sadece defans olarak değil kanatlarda da oynatmayı planlandığı ifade edildi. Vitoria, Nagatomo ile birlikte Monaco ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Hırvat kaleci Danijel Subasic'in de alınmasını istiyor.

2017-2018 sezonun devre arasında Inter'den kiralanan Nagatomo, Sarı Kırmızılı forma altında 16 maça çıkmış ve 3 asist kaydetmişti. Galatasaray, kazanılan şampiyonlukta görünmeyen kahramanlardan olan tecrübel futbolcunun bonservisini 2018-2019 sezonunun başında 2.5 milyon Euro karşılığında almıştı.

Japon oyuncu Galatasaray formasıyla çıktığı 65 maçta 3 gol ve 7 asist kaydetti.

TIKLAYIN, YENİ TWITTER HESABIMIZI TAKİP ETMEYİ UNUTMAYIN


YORUMLAR

  • 0 Yorum