Zaferin mimarları konuştu

Sezonun ilk kupası olan Cumhurbaşkanlığı Kupası kazanan Fenerbahçe Doğuş'un oyuncuları, sezona kupa ile başlamanın önemini vurguladı.

Zaferin mimarları konuştu
04 Ekim 2017 - 21:14 - Güncelleme: 04 Ekim 2017 - 21:30

Fenerbahçe Doğuş'un oyuncuları Banvit'i Ankara'da yenip, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kaldırmalarının ardından açıklamalarda bulundu.

Melih Mahmutoğlu, “Camiamıza, taraftarımıza hayırlı olsun. Çok mutluyuz.se zona kupayla başlamak çok önemliydi. Değerli bir kupa. İyi mücadele ettik. Mut^luyuz, seyircimize de teşekkür ederiz. Ayrıca sabah saatlerinde şehitlerimizin olduğunu öğrendik. Bundan dolayı da çok üzgünüz. Allah’tan rahmet diliyorum. Bugün önemli olan mücadele etmekti. Sonuna kadar mücadele ediyoruz. Sezona kupayla başlamak önemliydi" dedi. 

James Nunnally ise sonuna kadar mücadele ettiklerini belirterek, "Zorlu bir rakiple karşılaştık. Hatalarımız da oldu ama sonuna kadar mücadele ettik ve kazandık" açıklamasında bulundu. 

Barış Hersek ise "Sezonun ilk kupası büyük Fenerbahçe ailemize armağan olsun. Kısa sürede iyi bir uyum yakaladık.  Devamı da gelecek. Sezon sonu bütün kupalar bizim olacak" yorumunda bulundu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum