Zaha'yı MANU'dan ayıran iddia! Moyes'in kızı

Crystal Palace'ın yıldız oyuncusu Wilfried Zaha, Manchester United'dan neden gönderildiğini açıkladı. Zaha, gönderilmesinin altında yatan nedenin, dönemin menajeri David Moyes'un kızıyla birlikte olduğu yönündeki iddialar olduğunu söyledi.

Zaha'yı MANU'dan ayıran iddia! Moyes'in kızı
09 Haziran 2020 - 12:39 - Güncelleme: 09 Haziran 2020 - 14:46

Premier League'de Crystal Palace'ta forma giyen Wilfried Zaha, Manchester United dönemiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu. Zaha, o dönem Manchester United'dan ayrılmasının nedenini Moyes'un kızıyla birlikte olduğu yönündeki iddialar olarak açıkladı.

İngiliz basınına açıklamalarda bulunan ve 'David Moyes'un kızıyla birlikte oluyor' şeklinde iddialar ortaya atıldığını söyleyen Wilfried Zaha 'Kulüp bana hiçbir şekilde yol göstermedi. Bu durumla nasıl baş etmem gerektiğini bilemiyordum. Ben de bu dedikoduyu sosyal medya hesabımdan yalanlama yolunu seçtim. Daha sonra bunu yaptığım için kulüp yönetimi tarafından eleştirildim. Bu nedenle takımdan uzaklaştırıldım'  ifadelerini kullandı.

''Kendisiyle tanışmıyorum bile!''

O dönem çıkan iddialar nedeniyle David Moyes'in kendisiyle hiçbir görüşme gerçekleştirmediğini de dile getiren Zaha, iddiaların aksine Moyes'in kızıyla tanışmadığını da söyledi. Yıldız oyuncu konuyla ilgili 'Hala bu dedikoduya inananlar var. Üstelik David Moyes'un kızıyla hiç tanışmamış olmama rağmen'  dedi.

Zaha, 2013 yılında Crystal Palace'tan Manchester United'a 12 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum