''Zahavi, Türkiye'de en az 20 gol atar''

Fenerbahçe'nin transfer listesinin ilk sırasında yer alan Eran Zahavi'yi Çin'den takım arkadaşı, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic değerlendirdi.

''Zahavi, Türkiye'de en az 20 gol atar''
07 Eylül 2020 - 09:56
Guangzhou RF formasıyla geçen sezon 28 maçta 28 gol atan Eran Zahavi'yi takım arkadaşı Dusko Tosic yorumladı. Tosic, Zahavi hakkında şöyle konuştu;

Milli takımıyla attığı gollerle Harry Kane ve Cristiano Ronaldo’yla yarıştı. Fenerbahçe, Eran Zahavi’yi alabilirse büyük iş yapar. Şuna eminim ki eğer transferi gerçekleşirse Türkiye Ligi’nde en az 20 gol atar.

''Tam bir Alman çalışma disiplinine sahip''

Eran Zahavi’nin çok önemli bir futbolcu olduğunu söyleyerek sözlerime başlayayım. Guangzhou RF formasıyla geçen sezon 28 maçta 28 gol attı. Önceki dönemdeki gol sayıları da oldukça fazlaydı. Gollerini sadece Çin’de attığı düşünülmesin. İsrail Milli Takımı’nda da oldukça başarılıydı. Avrupa Şampiyonası elemelerinde attığı 11 golle; Harry Kane ve Cristiano Ronaldo gibi isimlerle yarıştı. En önemli özelliklerinden biri çok çalışkan olması... Zahavi, tam bir Alman çalışma disiplinine sahip.

''Türkiye'de en az 20 gol atar''

Saha içerisinde de çok bitirici şutlar atabiliyor. Sadece 9 numarada değil, forvet arkası, 10 numara ve kanat bölgesinde de oynayabiliyor. Hücum hattında neredeyse tüm bölgelerde görev yapabilme özelliğine sahip. Eğer Fenerbahçe, Zahavi’yi alabilirse büyük iş yapacağını düşünüyorum. Şuna eminim ki eğer transferi gerçekleşirse Türkiye Ligi’nde en az 20 gol atar. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum