Zalgiris - Galatasaray muhtemel 11'ler

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Zalgiris ile karşı karşıya gelecek.

Zalgiris - Galatasaray muhtemel 11'ler
25 Temmuz 2023 - 01:13 - Güncelleme: 04 Ağustos 2023 - 16:41
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi İkinci Eleme Turu ilk maçında Litvanya’nın Zalgiris Vilnius takımıyla karşı karşıya gelecek. Vetra Stadyumu’nda 25 Temmuz Salı günü oynanacak olan mücadele saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma S Sport Plus’tan canlı olarak yayınlanacak.

Maçı Portekiz Futbol Federasyonu’ndan hakem Luis Godinho yönetecek. Onun yardımcılıklarını Rui Teixeira ve Pedro Almeida yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Ricardo Baixinho üstlenecek.

Hull City, Kisvarda, Austria Wien, Csakvari ve Sturm Graz ile hazırlık maçı oynayan Galatasaray, Avusturya kampındaki hazırlık sürecinin ardından İstanbul’a dönerek Zalgiris mücadelesinin hazırlıklarını tamamladı. 

Galatasaray'ın muhtemel 11'i: Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim, Nelsson, Angelino, Sergio Oliveira, Berkan Kutlu, Nicolo Zaniolo, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz

Okan Buruk: ''Şampiyonlar Ligi'nde olmamız gerekiyor''

Mücadele öncesi basın toplantısında konuşan Okan Buruk, iyi bir sonuç almak istediklerinin altını çizdi. Okan Buruk yaptığı değerlendirmede ''Zalgiris'in ligi devam ediyor. Suni çim olması da onlar için avantaj. Biz ilk resmi maça çıkacağız. Çok uzun bir ara vermedik. Sentetik saha için de kendi tesislerimizde antrenman yaptık. Kerem gibi bu sahada Milli Takım ile oynamış arkadaşlarımız var. Onlar bize sahayı anlattı. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde olması gerekiyor. Oyuncularımız, stadımız, taraftarımız... Buna hazırız. Başakşehir'in başında Şampiyonlar Ligi serüveni yaşadım. İnşallah bunu Galatasaray'da da gerçekleştiririm'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Zalgiris maçı kamp kadrosu;

Fernando Muslera, Léo Dubois, Angeliño, Fredrik Midtsjo, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Nicolò Zaniolo, Halil Dervişoğlu, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sérgio Oliveira, Yusuf Demir, Batuhan Şen, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Olimpiu Morutan, Efe Akman, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Berk Balaban.

Zalgiris - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Galatasaray, Litvanya temsilcisi Zalgiris ile UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda karşı karşıya gelecek. TSİ 19:00'da başlayacak mücadele S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum