Zaniolo çılgına döndü! "Tekme ve yumruk attı"

Galatasaray'ın İstanbulspor'u 2-0 yendiği maçta 69. dakikada oyuna girip ardından kırmızı kart gören Zaniolo'nun soyunma odasında kendini kaybetti öne sürüldü.

Zaniolo çılgına döndü! "Tekme ve yumruk attı"
17 Mayıs 2023 - 14:19
Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda İstanbulspor'a konuk oldu. Sarı - kırmızılılar baskılı oynadığı ilk yarının son dakikalarda penaltıdan bulduğu golle 1-0 öne geçti.

75. dakikada 10 kişi kalan Galatasaray, 89. dakikada Icardi'nin ikinci golüyle farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca sarı - kırmızılılar sahadan 2-0 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Zaniolo altı dakikada atıldı

Mücadelenin 69. dakikasında Milot Rashica'nın yerine oyuna giren Nicolo Zaniolo, altı dakika sonra 75. dakikada rakibine yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

VAR Alper Ulusoy'un uyarısının ardından saha kenarına gelen Hakem Tugay Kaan Numanoğlu, pozisyonu izledikten sonra sarı kartını iptal ederek direkt kırmızı kartla İtalyan yıldızı oyundan ihraç etti.

'Zaniolo aklını kaybetti'

Nicolo Zaniolo'nun gördüğü kırmızı kart İtalyan basının da dikkatini çekti. 23 yaşındaki yıldızın gördüğü kırmızı karta ve oyundan çıktıktan sonra sinirlerine hakim olamaması ağır eleştiriler aldı.

Corriere dello Sport'un; "Zaniolo aklını kaybetti: Önce oyundan atıldı, ardından soyunma odası tünelinde tekme ve yumruk attı" başlığıyla duyurduğu haberde, "Zaniolo için unutulması gereken bir akşam." ifadelerine yer verildi.

'Ne asist, ne de gol'

La Gazetta dello Sport da Nicolo Zaniolo'nun kırmızı kartını okuyucularına aktardı. Gazetede yer alan haberde; "Ne asist, ne de gol... Bu kez Nicolo Zaniolo'dan tam tersi bir haber var. Oyuna girmesi Galatasaray'ın lehine olmadı" ifadeleri kullanıldı.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum