Zaniolo'dan Juventus itirafı

Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, ülke basınına verdiği röportajında hedeflerinden bahsederken, Juventus itirafında da bulundu.

Zaniolo'dan Juventus itirafı
29 Haziran 2023 - 11:33
Galatasaray'daki ilk sezonunda şampiyonluk yaşayan İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Nicolo Zaniolo, şu an tek düşüncesinin Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde oynamak olduğunu söylerken, Juventus hakkında da dikkat çekici ifadeler kullandı.

Galatasaray'daki hedefinin açıklayan Zaniolo ''Kadere inanan biriyim. Geriye değil, hep ileriye bakmayı seviyorum. Şu anda düşündüğüm tek şey Galatasaray ve Şampiyonlar Ligi ön elemeleri...'' dedi.

Çocukluğunda Juventus'u desteklediğini söyleyen 23 yaşındaki yıldız, ''Çocukken hep Juventus'u desteklerdim. İdolüm Pogba'ydı. Juventus'a transferim tüm tarafları mutlu edecek iyi bir şans varsa mükemmel olur. Şayet mutsuz olan bir taraf olursa kendimi fazlasıyla iyi hissettiğim Galatasaray'da kalacağım. Herhangi bir beklenti içerisinde değilim'' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezonun devre arası transfer döneminde Galatasaray'a geçen Zaniolo, sarı kırmızılı forma ile çıktığı 11 maçta 5 gol ve 1 asist kaydetmişti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum