Zorlu maçta gol çıkmadı

Premier Lig'in 5.hafta maçında Arsenal'i Stamford Bridge'de konuk eden son şampiyon Chelsea, 0-0'lık sonuçla bir puana razı oldu.

Zorlu maçta gol çıkmadı
17 Eylül 2017 - 17:13

Gol çıkmadı

Stamford Bridge'deki zorlu 90 dakikaya iyi başlayan taraf konuk takım Arsenal oldu. Maçın doğal favorisi olan rakibinin topu kontroll etmesine izin veren konuk ekip, pozisyon üstünlüğünü ele geçirdi. Rakip kaleda Antoine Lacazette ve Danny Welbeck ile önemli fırsatlar yakalayan Arsenal, bu fırsatları gole çevirmeyi başaramadı. Topu üçüncü bölgeye geçirmekte hayli zorlanan Chelsea ise aradığı fırsatları bulmayı başaramadı.

Her şey var gol yok

Oyunun ikinci 45 dakikasına ise adaha iyi başlayan taraf ev sahibi takım Chelsea oldu. Bakayoko ve Hazard'In oyna dahil olmasından sonra top hakimiyetini pozisyonlara çevirmeye başaran Conte'nin ekibi, her şeyi denese de aradığı golü bulmayı başaramadı. Arsenal'in 75.dakikada bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle sayılmazken, ev sahibinde stoper David Luiz, 89.dakikada direkt olarak kırmızı kart gördü. Maç 0-0'lık skorla sonuçlanırken; Chelsea 10, Arsenal 7 puana yükseldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum